28.Dönem Milletvekilliği aday adaylığı başvuruları devam ediyor. Sakarya’nın kuzey bölgesinden ilk kadın aday adayı Gelecek Partisi’nden çıktı. Karasu’da yaşayan Tuğsem Çetin, partisinin genel merkezinde başvurusunu yaparak aday adaylığını açıkladı.

Tuğsem Çetin’e Gelecek Partisi Karasu İlçe Başkanı Salim Direk ve Gençlik kolları Başkanı Tunahan Kayıkçıoğlu da eşli ketti. Çetin’in başvurusunu Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün kabul etti.

“Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu'nun gençlere verdiği değeri özümsemiş ve bu değerlerin biz gençler olarak omuzlarımıza yüklendiği sorumlulukların bilincindeyiz” diyen Çetin, “Ehil ve liyakat kadroları güçlü, müreffeh bir Türkiye’yi yeniden inşa edileceğinin inancındayız. Genel Başkanımız Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu ile beraber yol yürümekten onur ve şeref duyuyoruz” dedi.

TUĞSEM ÇETİN KİMDİR?

14 Kasım 1994 İstanbul doğumlu Tuğsem Çetin, 12 yıldır Karasu’da yaşıyor.  İlk ve orta öğretimini İstanbul'da, lise eğitimimi ise Kocaali'de tamamladı. Sakarya Üniversitesi Lojistik Bölümü’nden 2014 yılında mezun olan Çetin, İstanbul’da lojistik operasyon sorumlusu olarak 5 yıl görev yaptı.