Pazartesi günü Karasu’ya gelen Yeniden Refah Partisi Sakarya milletvekili adayları Hasan Çınar, Doç Dr. Nurullah Altıntaş, Samet Bingal, Beyza Çömlekçioğlu ve Oktay Aygın, ilçe merkezinde esnafı ziyaret etti. Adaylara, İlçe Başkanı Osman Önal ve yönetimi de ziyaretlerinde eşlik etti.

Bir aydan beri sahada çalıştıklarını dile getiren Hasan Çınar, “Cumhur İttifakı’na dahil olduk ve Sakarya’da çok olumlu bir hava mevcut. Görüyoruz ki Cumhurbaşkanımızın oyları da Sakarya’da her geçen gün artıyor. Yeniden Refah Partisi, milletvekilliği noktasında da avantajlı” dedi.

Milletvekili adayı Çınar, sözlerini “Dört senelik bir partiyiz. Kıs aşurede olumlu muhalefet yaptık ve sahaya da yansıtabildik. Muhalefet partileri gibi eleştiren değil, eleştirerek tedavi yolunu söyleyen bir partiyiz. Bu da toplumda beğeni topladı. Milletin ilgisi üzerimizde. Tabanda bir olan iki parti el ele meclise gireceğiz. Seçmenimize bir oy Erdoğan’a, bir oy Erbakan’a çağrısında bulunuyoruz. Sakarya’dan milletvekilleri çıkartacağız” diyerek tamamladı.