Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Erzurum Ovacıklılar Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Rahmi Yeşil ve üyeler tarafından karşılanan Alemdar, yeni döneme dair gerçekleştirilecek projeler hakkında bilgi verdi. Programda dernek üyelerinin de görüş ve taleplerini dinleyen Alemdar, 31 Mart sonrası Sakarya için yeni bir dönemin başlayacağını belirtti. Oldukça yoğun bir katılımla gerçekleşen programda, Erenler Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Rahmi Şengül, AK Parti Erenler İlçe Başkanı Ömer Barik, MHP Erenler İlçe Başkanı Mustafa Tamer, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı İlknur Armağan ve AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Halit Yaylalı yer aldı.

SİZLERİN DESTEĞİ ÇOK KIYMETLİ

Erenler Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Rahmi Şengül, “İnşallah 31 Mart’ta Cumhur İttifakı’nın güçlü iradesini tüm Sakarya’da hissettireceğiz. Elbette bu anlamda sizlerin desteğini çok kıymetli. İnşallah hem büyükşehirde hem de Erenler’de vereceğiniz güçlü destekle ilçemizi ve şehrimizi daha güzel günlere ulaştıracağız” dedi.

HEPİMİZ TEK NOKTADA BİRLEŞİYORUZ

Programda konuşan Başkan Adayı Alemdar, “Erenler benim için farklı, burada birlikte sevindiğim, üzüldüğüm dostlarım kardeşlerim var. Birlikte yol aldığım Fevzi başkanım görevi başında vefat etti. Allah rahmet eylesin. Şimdi Rahmi başkanımız aldığı görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışıyor. Hepimizin farklı gelenekleri olsa da böylesine güzel bir şehir ve manevi duygularımız hepimizi tek noktada birleştiriyor. Sizden ricamdır, şartlar ne olursa olsun bizleri ayırmaya çalışanlara fırsat vermeyin. Bu topraklarda her birimizin ve çocuklarımızın daha güzel şartlarda yaşaması için birlikte mücadele etmeliyiz” dedi.

SORUNLARIN ÜSTESİNDEN GELİRİZ

Alemdar, “Bizim bir tek derdimiz Sakarya. Bu şehir için hedeflerimiz var. Kısa zaman önce projelerimizi açıkladık. Ulaşımdan kentsel dönüşüme, kültür sanattan altyapı ve üstyapıya kadar tüm projelerimiz hazır. İnşallah 1 Nisan’dan itibaren titiz bir çalışmayla kademeli olarak tüm projelerimizi hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Yeter ki birlik olalım, geriye kalan tüm sorunların üstesinden geliriz. Ben bu vesile ile siz kıymetli Ovacıklı hemşerilerime çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

AK Parti Sakarya Basın Servisi

Yusuf Alemdar Tüm Projelerimizle Vatandaşın Hizmetinde Olacağız F1

Yusuf Alemdar Tüm Projelerimizle Vatandaşın Hizmetinde Olacağız F2

Yusuf Alemdar Tüm Projelerimizle Vatandaşın Hizmetinde Olacağız F3

Yusuf Alemdar Tüm Projelerimizle Vatandaşın Hizmetinde Olacağız F4