İdlip politikasında yapılan yanlışlıkları “bugün birlik zamanı, dışarıya karşı yekvücut olmak gerekir” gerekçesi ile eleştirmezsek ve doğru yolu göstermezsek; birlik ve beraberlik refleksini kullanacak AKP, vahim hataları yapmaya devam ederse ne olacak?

 

Birlikte hareket etme çağrıları hep işler kötü gidince söyleniyor. İşler yolundayken başarıları tek başına sahiplenirken, olumsuzlukları birlikte göğüsleyelim oluyor. Muhalefet partileri de şirin gözükmek için buna alet oluyorlar. Çıkın kardeşim hesap sorun hükümete iktidara.

 

36 tane evladımızı kardeşimizi kaybettik bir tane yetkili de çıkıp sorumluluk almıyor, alamıyor. Bayburt'da musluk açılışı olsa saatlerce konuşma yapan Cumhurbaşkanı iki gündür ortada yok. Bakan yok,  yahu Genelkurmay Başkanı, yetkili bir Allah'ın kulu yok. İki gün sonra çıkmış televizyona gülerek ülkemizin yüzde bilmem kaç büyüdüğünden, gezi olaylarından, 15 Temmuz’dan, bahsediyor. Gerçekten aklımızla dalga geçiyorlar.

 

Ne Rusya yanımızda, ne ABD ne Avrupa? İki üç yıldır kimin masasında oturduğumuz kimle hareket ettiğimiz belli değil. Sonra yalnız bırakıldık diyoruz. Kardeşim kim sana nasıl güvensin saatlik değişiyor ruh halin. Bugün ondan silah al, öteki gün diğeriyle devriye gez, avrupayı sınırları açarız diye gün aşırı tehdit et. Ne bekliyordun sonucunda? Al açtın sınırları insanları aç sefil botlarda, yürüyerek sınırlara gönderiyorsun yandaş medyaya anlık yayınlatarak. Şehitlerimizin adını günlerce yayınlayamayan medya kaçak insan geçişini anlık veriyor.

 

91 yaşındaki Arabistan Kralı için yas ilan edildi en az 36 şehit verdiğimiz gün yas ilan edilmiyor.

 

36 mı 136 mı 236 mı şehit verdiğimiz belli değil. İnterneti yavaşlatıyor, sosyal medya hesaplarını kullanımını kapatıyor, Youtube'yi engelliyor. Sisteme bak arkadaş benim haber alma özgürlüğümü elimden alıyor. Ne hakla? Konuşulmasın, bilinmesin, AKP'ye eksi oy yazmasın diye. Yazık Vallahi Billahi yazık!