Karasu Aziziyespor, Karasuspor’dan sonra Karasu’nun futboldaki marka değeri yüksek olan ikinci takımıdır. Bazen Karasuspor’u kendine rakip olarak görme alışkanlığı içine girse de yerini yurdunu iyi bilen mütevazi bir mahalle takımıdır. Son yıllarda eski onursal başkan büyüklerinden olan Muammer Uckan, nasihatlarını dinleyerek, gençliğe yatırım yapan Karasu Aziziyespor, bu uğurda bayağı yol aldı. Gidilen yol doğru yoldur. Süper ligde sıkıntı yaşasalar da  en azından geleceğe dönük gençlik yatırımları onların yarınlardaki sarı lacivert umududur.

 

Bu yolda önlerinde ekonomik sıkıntılar varmış, kimin yok ki? Belediye araba vermiyormuş, bu belediyenin kendine hayrı yok ki size olsun. Valla bu konuda giden Mehmet İspiroğlu’nun hakkı yenmez. Ne yapar, yapar bu konuda Karasu kulüplerinin önüne ulaşım imkanı sererdi. Bu günkü kardeş, futbola Tarzan... İcra avukatından futbolu sevmesini bekleyemezsiniz de…

 

Ona şu hatırlatmayı yapabilirsiniz: Spor yasası gereği her belediyeye ilin, ilçenin spor faaliyetleri yapan takımlarına ayrılan fonun olduğuna, bu fondan kendilerine yardım yapması gerektiğini söyleyebilirsiniz. Yapmadı mı? Gidin belediyenin önüne siyah çelenk koyun. Gidin AKP İlçe binasına onu şikayet edin. Bunlar olsa ne olur? Geçici suni bir çare olur.

 

Ben Aziziyeli dostlarıma şunu öneririm: Gelin mahallenizin büyüklerinin, ASKF’nin kapısını çalın, kendi ulaşım aracınızı kendiniz alın. Muammer Uckan başkan bu konuda size önderlik yapar. Eğer  Karasu’nun önde gelen Atatürkçü, Cumhuriyetçi olmakla övünen Aziziye Mahallesi, mahalle gençliğine, Karasu gençliğine önderlik etmeye çalışan Aziziyespor’a, bir ufak minibüs alma projesine el vermiyorsa, kapatsınlar dükkanı gitsinler başka mahalleye. Gelin siz bu belediye başkanının kapısına gitmekten vazgeçin, kendi göbeğinizi kendiniz kesin. Bana göre bu belediye başkanının ne spora ne de Karasu’nun gelişimine katkı verecek vizyonu yok.

 

NOT: Bu yazı, Öncü Karasu Gazetesi ve KarasuHaberleri.com’a yazdığım bu ilk yazımdır. Ben Sakaryalı olduğu kadar da Karasuluyum. Karasu’yu önemserim. Siz benim için Karasu’nun fahri hemşerisi de diyebilirsiniz. Öncü Karasu ve KarasuHaberleri.com ailesinde, sevdiğim genç dostlarıma katkım olsun diyerek, spor sayfasının farklı bir resmi olmak adına katıldım. Umarım Öncü Karasu ve KarasuHaberleri.com’u sevdiğiniz kadar beni de seversiniz. Sevgilerimle…