CHP Karasu Belediye Başkan Adayı Uğur Büyük, 31 Mart seçimlerine bir ay gibi bir süre kala haftanın 7 günü çalışmalarını sürdürerek Karasulularla bir araya geliyor. Kapı kapı, mahalle mahalle gezerek vatandaşlarla buluşan Uğur Büyük, yerel seçim sürecinde meclis üyeleri ile birlikte çalışmalarına devam ediyor.

İNSANLAR BEZMİŞ DURUMDA

Aktif siyasete atıldığı günden bu yana Karasu’nun 40 mahallesini defalarca ziyaret eden Belediye Başkan Adayı Büyük, Perşembe günü Karasu’nun en kalabalık mahallesi olan Yalı Mahallesi’ndeydi. Büyük, Yalı Mahallesi’nde büyük bir ilgi ile karşılandığını söyleyerek, “Yol şikayetlerinin ön plana çıktığı Yalı Mahallesi’nde hemşerilerimizin aslında birçok talebi var. Fakat hala bozuk yollar nedeniyle yaşanan sıkıntılar insanları bezdirmiş durumda” dedi.

SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ

“Yetkililere defalarca kez bildirmelerine rağmen çözülmeyen bu sorunu ben de bir Yalı Mahallesi sakini olarak yakından biliyorum” diyen Başkan Adayı Uğur Büyük, “Biz, kardeş belediyecilik anlayışı ile 5 yıl içerisinde tüm ilçemizin yol sorununu çözeceğiz. Mahalle halkına çıktığımız bu yolda yanımızda oldukları için teşekkür ediyorum. Birlikte güçlüyüz” vurgusu yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi Karasu Basın Servisi

Uğur Büyük Yalı Mahallesi Esnaf Ziyareti F1

Uğur Büyük Yalı Mahallesi Esnaf Ziyareti F3

Uğur Büyük Yalı Mahallesi Esnaf Ziyareti F2

Uğur Büyük Yalı Mahallesi Esnaf Ziyareti F5

Uğur Büyük Yalı Mahallesi Esnaf Ziyareti F4

Uğur Büyük Yalı Mahallesi Esnaf Ziyareti F6