Salı günü Yeniden Refah Partisi Karasu Belediye Başkan Adayı Recep Özdemir, Karasulu muhtarlarla bir araya geldi. Doğma büyüme Karasulu olduğunu ve aktif olarak ilçede 30 yıllık bir geçmişinin olduğunu söyleyen Özdemir, “Ben Karasu’da gece gündüz demeden çalışarak paramı kazandım. Şimdi bilgi ve birikimimi şehrime sunma zamanı” sözlerini kullandı.

GÖREVE TALİBİZ

Yeniden Refah Partisi Karasu Belediye Başkan Adayı Eğitimci ve Avukat Recep Özdemir, “Karasu’ya bugüne kadar eğitim alanında hizmet ettiğimizi düşünüyorum. 2009 yerel seçimlerinde Saadet Partisi’nden aday olmuştum. O dönem de yaşadığım şehrim ile ilgili projelerim vardı. Karasu belki de başka beldelerin sahip olmayacağı avantajlara sahip. Hem çok göç alan hem de yeşili ve mavisiyle eşsiz bir yer. Biz bu güzellikleri daha fazla ön plana çıkarmak, için elimizden geleni yapma adına buradayız ve Belediye’ye talibiz” sözlerini kullandı.

İDARECİLİĞİN DİNAMİĞİ

Recep Özdemir, “İdareciliğin merkezinde, kökeninde muhtarlar var. Muhtar mahallesiyle birebir hasbihal eden, sorununu bilen kişidir. Sizler olduğunuz yerleşkelerinizin liderlerisiniz. Muhtarlarımız esasında en doğal meclis üyesidir. Bu yüzden mahallelerde yapılacak olan her planlamada mutlaka muhtarlar o yönetim sürecine dahil edilmeli ve onlarla birlikte istişare yapılmalıdır” dedi. “Devlette idare hukukunun bir numaralı prensibi liyakattir” diyen Özdemir, “Biz adayız ve halis duygularla bu yola çıktık. Görevini layıkıyla yapan herkesin başımızın üstünde yer var” dedi.

KARASU KARMASI

“Karasu’da kesinlikle devr-i sabık bir planımız yok” diyen Özdemir, “İlçemiz için Karasulular için kim bir çivi çakıyorsa başımızın üstünde yeri var. Karasu artık ufak bir yer değil. Biz bu ilçenin elinden tutarsak, Karasu’yu iyi planlarsak burası daha da yükselişe geçer. Karasu’ya hem sahip çıkarak hem de kontrolsüz gelişmesini önleyecek projeleri hayata geçirerek ilçemize çok güzel bir ivme kazandırırız” dedi. Meclis üyesi listesini de Karasu karmasından yapacağını söyleyen Özdemir, AK Parti’den, CHP’den, MHP’den her kesimden isim listemizde olacak. Çok güzel bir liste hazırlayacağız” dedi.

ELEŞTİRİYE AÇIK OLACAĞIZ

Eleştiriye de her zaman sonuna kadar açık olacağının altını çizen Özdemir, “Hakaret, küfür olmadığı sürece eleştiri her zaman bizim önümüzü açar. Tek düzelik ve ben bilirimin olduğu yerde sıradanlık olur. Biz buna müsaade etmeyeceğiz. Mührü eline geçiren Süleyman oluyor. Böyle bir şey asla olmayacak” dedi. Karasu’da para problemi olmadığını ve aslında zengin bir ilçe olduğunu da söyleyen Recep Özdemir, “Sadece kültür, eğitim eksikliği ve ben bilirim egosu var. Buna da müsaade etmeyeceğiz” dedi. 

Güler Çınasoğlu’nun haberi