Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sapanca’da yeni hizmete açılan bir tesisin turizm konulu toplantısında konuştu. Başkan Yüce, şehrin turizm potansiyeli ve sahip olduğu kaynakları anlattı ve yatırım çağrısı yaptı.

“HER TÜRLÜ YATIRIMA AÇIĞIZ”

Doğası, yeşili, cennet tabiatı, doğal kaynakları ve iklim şartları itibariyle Sakarya’nın Türkiye’de çok nadir bulunan turizm imkanlarına sahip olduğunu hatırlatan Başkan Yüce, “Şehrimiz ne Marmaris’i ne Bodrum’u ne de diğer turizm bölgelerini aratır” diyerek yatırım düşüncesi olan herkese “Kontrollü olduğu sürece her türlü yatırıma açığız” çağrısı yaptı.

Yüce ayrıca kuzey ve güneydeki sahil ile doğa harikalarının önemine dikkat çekerek, “Karasu, Kocaali sahillerimiz, longozumuz doğa harikasıdır. Maden Deresi’ni hizmete alacağız. Buraya kim yatırım yaparsa, kim hizmet ederse kazanır. Yatırımcılarımıza çok teşekkür ediyorum. Tesisimiz de hayırlı uğurlu olsun. Kontrollü olmak kaydıyla her türlü yatırıma hazırız. Bu gibi çalışmalarda tecrübemiz var ve Sakarya’da da ziyadesiyle kullanmaya çalışıyoruz” sözlerine yer verdi.