Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret eden Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, “Bizler 15 yıl boyunca AK belediyecilik vizyonuyla kazandığımız tecrübeleri şimdi sevdalısı olduğumuz şehrimiz için kullanmak istiyoruz. Biz bu şehre hizmet etmek istiyoruz. Vizyonumuz, hedeflerimiz, planlarımız ve yol haritamız belli. Hep birlikte en güzeli, en doğru ve en iyisi için gayret göstereceğiz” dedi.

ADAYLIĞININ HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM

Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre, “2070 üyeyle SESOB’un en büyük üyesiyiz. Yusuf başkanımızla çok kez yolumuz kesişti. Abiliğini, büyüklüğünü gördük. Şimdi ise Büyükşehir Belediyesi Adayı olarak yeni bir yola çıkıyor. Hayırlı olmasını diliyor ve ziyareti için teşekkür ediyorum. İnşallah hizmetleri büyüyerek devam eder” diye konuştu.

TÜM KESİMLERİMİZLE BİR ARAYA GELİYORUZ

Konuşmasında Cumhur İttifakı’nın birlikteliğine vurgu yapan Başkan Adayı Alemdar, “Cumhur İttifakı olarak kutlu bir yola çıktık. Cumhur İttifakı’mız devletin bekası milletimizin refahı için kurulmuş kardeşlik hukukunu üstün kılan bir dava ortaklığıdır. Ben değil, biz olmanın en güzel örneğini ortaya koyan bir ittifaktır. Seçim çalışmalarına başladığımız günden itibaren esnafımızla, muhtarlarımızla ve her kesimden insanımızla bir araya geliyor istişare ediyoruz. İstişarelerimizi sürekli olarak gerçekleştirecek ve şehrimiz için, insanımız için en hayırlısı ne ise onu yapacağız” şeklinde konuştu.

BİZ BU ŞEHRE HİZMET ETMEK İSTİYORUZ

Başkan Adayı Alemdar konuşmasının devamında, “Bizler 15 yıl boyunca AK belediyecilik vizyonuyla kazandığımız tecrübeleri şimdi sevdalısı olduğumuz şehrimiz için kullanmak istiyoruz. Biz bu şehre hizmet etmek istiyoruz. Vizyonumuz, hedeflerimiz, planlarımız ve yol haritamız belli. Rabbim bu birlikteliğimizi daim eylesin” dedi.

AK Parti Sakarya Basın Servisi

Yusuf Alemdar Esnaf Odası Ziyareti 1

Yusuf Alemdar Esnaf Odası Ziyareti F2

Yusuf Alemdar Esnaf Odası Ziyareti F3

Yusuf Alemdar Esnaf Odası Ziyareti F5