Kargenç Kulübü’nün ortağı olduğu Anne ve Bebek Yogası Projesi tamamlandı. Kargenç Kulübü Başkanı Ersel Aydın, “Kargenç Kulüp Erasmus+ Spor Desteği kapsamında dört farklı ülkeden ortaklarla işbirliği içinde, 'Mom and Baby' Anne & Bebek Yoga Projesi’nin başarıyla tamamlandığını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

ÖZEL YOGA SEANSLARI

Başkan Ersel Aydın, “Proje, Hırvatistan'ın Rijeka kentinde, özel yoga koçları, bir psikolog ve bir fizyoterapistten oluşan bir ekibin, anneler ve değerli bebekleri için özel yoga uygulamaları oluşturmak üzere güçlerini birleştirmesiyle başladı. Bu özel yoga seansları, anneleri günlük yaşamlarında güçlendirmek için tasarlanmış bir motivasyon ve meditasyon rehberiyle tamamlandı” dedi.

KEYİFLİ ATMOSFER

“Avusturya'nın Viyana kentine taşınan proje, annelere ve bebeklerine uygunluğunu ve etkinliğini sağlamak için uygulamaları titizlikle test etti ve onayladı” diyen Aydın, “Bu aşama, anneleri ve 6 aylıktan 3 yaşına kadar olan bebekleri sıcak ve keyifli bir atmosferde bir araya getirerek yoga aracılığıyla güzel bağlar kurulmasını sağladı” diye belirtti.

HAYAT DEĞİŞTİREN YOLCULUK

Açıklamasına devam eden Ersel Aydın, “Projenin yolculuğu, ortaklığın bir fizyoterapist, bir psikolog, her ortağı temsil eden yoga koçları ve en önemlisi harika annelerden oluşan inanılmaz bir ekiple yeniden bir araya geldiği Fransa'nın Toulouse kentinde doruğa ulaştı. Birlikte, ortak çabalarını ve bu projeye yatırılan sevgiyi kutladılar. 'Move w/ your Baby' projesi, inanılmaz deneyimler ve derin iç görülerle karakterize edilen, hayat değiştiren bir yolculuk oldu. Bu projenin bir parçası olduğumuz için çok heyecanlıyız. Annelerin ve küçük çocuklarının hayatları üzerinde yarattığı muazzam etkiyi kutluyoruz” sözlerini kullandı.