Geçtiğimiz günlerde Hasan Yavuzyiğit’ten boşalan AK Parti Karasu İlçe Başkanlığı görevine atanan Recep Aksu, Kadın Kolları Başkanı Nesrin Basmacı ve yönetim kurulu üyeleri, Karasu Haberleri İnternet Medyası ve Öncü Karasu Gazetesi’ni 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ziyarette bulundu. Başkan Aksu, yerelde basının önemli olduğunun altını çizerek çalışmalarında başarılar diledi.

BİR AYDA 365 ÜYE YAPTIK

Başkan Recep Aksu, “Vatandaşların haber alma iletişimi siz değerli basın çalışanlarımızla birlikte oluyor. Bu yüzden bizler sizin yaptığınız işe sonuna kadar saygı gösteriyoruz” dedi. Yeni yönetim listesinin de belirlendiğini ve yakın zamanda kamuoyu ile paylaşacaklarını söyleyen Aksu, şu anda yaklaşık 11 bin 500 üyeleri olduğunu ve bu üyelerin 365’nin bir ay gibi kısa bir sürede yapıldığının altını çizdi.

SAHADA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

“Sahadayız ve sahada olmaya da devam edeceğiz” diyen Başkan Aksu, “Çalışmalarımız tüm kollarımız ile devam ediyor. Kadın kollarımız zaten sürekli sahada. Onların emekleri çok büyük. Hepsinden Allah razı olsun” dedi. Gençlik Kolları eski Başkanı Abdullah Şahin’i ana kademeye aldıklarını da söyleyen AK Parti Karasu İlçe Başkanı Recep Aksu, gençlik kollarında da yeni oluşum içerisinde olduklarını vurguladı. Karasu Haberleri İmtiyaz Sahibi Nevtan Angün ve Öncü Karasu Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ayşenur Elmacı, ziyaretlerinden dolayı AK Parti Karasu İlçe Teşkilatı’na teşekkürde bulundu.