Bu yıl Sakarya’yı Kalaycıspor ve Hendekspor ile birlikte Bölgesel Amatör Lig’de temsil etmeye hazırlanan Karasuspor hazırlıklarını son hız sürdürüyor. İdmanlarını sıklaştıran sarı-kırmızılı ekibin hedefi ise BAL’da kalıcı olmak. Bu sezon 16 yeni oyuncu aldıklarını söyleyen Antrenör Serdar Ergelen, sil baştan takım kurduklarını ve oyuncular arasındaki uyum sürecinin hızlı geçmesinden memnuniyet duyduklarını ifade etti.

KISA SÜREDE KAYNAŞTILAR

Antrenör Serdar Ergelen, “Bu kadar oyuncunun kısa sürede birbiri ile uyum sağlaması zor olur. Biz bu süreci hızlandırmak için oyuncularımızın birlikte zaman geçirmelerine imkan sağladık. İdman ve sonrasında oyuncularımızın temas kurmasını, kaynaşmasını amaçladık. Özel maçlar aldık. Hazırlık süreci bizim için çok daha yoğun geçmeliydi, öyle de yaptık. Oyuncularımız da beklediğimizden daha kısa sürede takıma uyum sağladı. Bu şekilde amacımıza ulaştık diyebilirim” diye konuştu.

SON HAZIRLIK GÖLCÜK İLE

Lig öncesi idmanlara ara vermeyeceklerini de sözlerini ekleyen Ergelen, “İdmanlarımızdaki ağırlık değişecek. Daha lige yönelik çalışmalarımız olacak. Son hazırlık maçımızı da Gölcük ile oynayacağız. Ardından da maç kadromuza son şeklini vereceğiz” dedi. Takıma kanat forvet aldıklarını ve Diliskelesi maçında son 20 dakika denediklerini ifade eden Ergelen, “Ayrıca sağ kanat oyuncumuz da sakatlık geçiriyor. Onun da lig başlayana kadar düzelmesini bekliyoruz” dedi.

ADALETSİZLİK VAR

Serdar Ergelen, Karasu’nun yer aldığı grubun adaletsizlik içerdiğini ve çok uzak deplasmanlara gitmek zorunda kalacağının altını çizdi. Ergelen, “Ancak bu sadece bizim için değil rakiplerimiz için de bu şekilde. Deplasmana gittiğimizde hem maddi olarak bir külfet meydana gelecek hem de oyuncularımız yol yorgunluğu çekecek. Ancak rakiplerimiz de benzer sorunu yaşayacak. Bu nedenle bunu çok sorun etmeyeceğiz” dedi. Grupları geçtiğimiz hafta belirlenen Karasuspor’un lig fikstürü ise bu hafta belli olacak.

Ramazan Marmara’nın haberi