Süper Amatör Küme A Grubu’nda mücadele eden Karasu Aziziyespor, lige verilen arayı iyi değerlendirerek bu hafta Harmanlıkspor ile oynayacağı erteleme maçının hazırlıklarını tamamladı. Genel Kaptan Aytaç Ayhan, “Talihsiz bir kaza sonucu yaralanan oyuncularımız da sağlığına kavuştu. Lig’deki iddialı konumumuzu sürdürüyoruz. Kaldığımız yerden en iyi şekilde devam edeceğiz” vurgusunu yaptı.

MOTİVASYONUMUZ YÜKSEK

Genel Kaptan Aytaç Ayhan, “Lig’de yakaladığımız başarı tesadüf değil. Karasu Aziziyespor, gençlere ve geleceğe önem veren bir anlayışla yönetiliyor. Oyuncularımızın moral ve motivasyonu son derece yüksek. Yönetim ve taraftarımız da alınan skorlardan ve puan durumundaki yerimizden son derece memnun. Lige verilen aralarda eksiklerimizi giderdik, oyuncularımızın motivasyonunu yükselttik” ifadelerini kullandı.

PLAY OFF’A MUTLAKA KALACAĞIZ

Play Off’ta da aynı başarı grafiğini sürdürmeyi amaçladıklarını söyleyen Ayhan, “Önümüzdeki zorlu maçlarımız var. Ferizlispor, Geyvespor gibi iddialı ekiplerle zorlu maçlar yapacağız. Bugüne kadar elde ettiğimiz başarılara güvenecek değiliz. Rakiplerimiz de bizim liderliğimize göre hazırlık yapacak ve ona göre motivasyon sağlayacak. Biz önümüzdeki sürecin planlamasını iyi yapıyoruz. Play Off’a mutlaka kalacağız ve Play Off’ta da başarılı sonuçlar alacağız” dedi.

HEDEF BAL

Aziziyespor iyi bir ekip kurdu ve bu ekibi de önümüzdeki yılı düşünerek planladı” diyen Genel Kaptan Aytaç Ayhan, “Biz takımımızı bugünün şartlarında yarının hesapları ile kurduk. Eksiklerimizi de bulunduğumuz lige göre değil Bölgesel Amatör Lig’e göre değerlendiriyoruz. Hedefimiz yol kazası yaşamadan Bölgesel Amatör Küme’ye yükselmek” diye konuştu.

Ramazan Marmara’nın haberi