Süper Amatör Küme’de mücadele edecek olan Karasu Aziziyespor, taraftarın karşısına çıkmak için gün sayıyor. İyi bir transfer dönemi geçiren ve pek çok kaliteli oyuncuyu kadrosuna katan Kafkaslar, son iki sezonda yaşadığı talihsizlikleri yeniden yaşamamak için hassas davranıyor.

İYİ EKİP KURDUK

Genel Kaptan Berkan Acar, lige en hazır takımlar arasında yer aldıklarını ve bu sezon işi şansa bırakmayacaklarını vurguladı. Acar, “Aziziyespor çok büyük bir camia. Biz de bu camianın hak ettiği yerlere gelmesi için mücadele veriyoruz. Geçtiğimiz iki sezonda yaşadığımız talihsizlikleri yeniden yaşamamak için azami gayret sarf ediyoruz. Bu sezon işimizi şansa bırakmak niyetinde değiliz. Oldukça iyi bir ekip kurduk” ifadelerini kullandı.

PLANLARIMIZI YAPTIK

Acar, “Sezon açılışının ardından en az beş takımla hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. Bölgesel Amatör Lig ekipleri başta olmak üzere pek çok ekiple hazırlık maçı oynayacağız. Bunlar arasında Yalovaspor ve Ereğli Demirçelik de yer alacak. Hazırlık maçlarında amacımız moral bulmak değil, eksiklerimizi görmek olacak. Karasu Aziziyespor gerçekten nitelikli bir ekip ve başarı dışında bir hedefimiz yok” diye konuştu.

ACAR’DAN DAVET

18 Ağustos Cuma günü Karasu Şehir Stadı’nda açılış yapacaklarını ve tüm taraftarları beklediklerinin altını çizen Genel Kaptan Berkan Acar, “Oyuncularımız ve teknik ekibimiz taraftarımızın karşısına çıkmak için sabırsızlanıyor. Cuma günü Karasu Şehir Stadı’ndaki açılış programımıza tüm taraftarlarımızı ve Karasulu futbolseverleri bekliyoruz. Yeni sezonun tüm camiamıza şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Ramazan Marmara’nın haberi