Süper Amatör Küme’de mücadele edecek olan Aziziyespor, hazırlıklarına erken başladı. Genel Kaptan Yücel Şirin, takımın iskeletini büyük oranda tamamladıklarını belirtti. Şirin, “Başarı grafiğini her sezon yükselttik. Güzel maçlar çıkararak iyi neticeler aldık. Fakat iki sezondur son hafta yaşadığımız talihsizlikler bizi hayal kırıklığına uğrattı. Bu sene aynı durumla karşılaşmak istemiyorum” dedi.

NİTELİKLİ OYUNCULAR

Genel Kaptan Şirin, “İç ve dış transferlerde adımızdan en çok söz ettiren ekibiz. Üç yıldan bu yana da kafaya oynuyoruz. Hatta diğer takımlar bizimle aynı gruba düşmek dahi istemiyor. Bu sezon da takımın iskeletini bozmadan güçlendirmelerde bulunuyoruz. Hem iç transferde hem de dış transferde işimize yarayacak, nitelikli oyuncuları takıma kazandırdık. Bundan sonra sadece tribünleri hareketlendirecek oyuncuları takıma katacağız” ifadelerini kullandı.

ALTYAPIYA ÖNEM VERİYORUZ

“Mahallemizin gençlerini de futbola kazandırmak için gayret ediyoruz” diyen Yücel Şirin, Aziziyespor’un bugüne kadar geleceğini de düşündüklerini sözlerine ekledi. Şirin, “Altyapı çalışmaları bizim için önemli. Bu yüzden de altyapıya önem veriyoruz. Geçen yıllarda da altyapıya yatırım yapmıştık, bunun da neticelerini almaya başladık. Aziziyespor için her şeyin daha iyiye gittiği ve sonunda da kalıcı başarının elde edileceği bir sezon olacak” diye konuştu.

Ramazan Marmara’nın haberi