Yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle yerel esnafın piyasada yaşanacak hareketlilikten nasiplenmeyi beklediğine dikkat çeken Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre, Karasu halkına çağrıda bulunarak “Alışverişlerimizi, yerel esnafımızdan, mahalle bakkal ve marketlerimizden yapalım. Esnafımıza da vatandaşımıza da çifte bayram yaşatalım” dedi.

Başkan Emre, “Bayram hareketliliğinin yaşandığı bu günlerde esnaflarımız da hazırlıklarını tamamladı ve bayram heyecanını yaşamaya başladı. Esnafımız, her bayram olduğu gibi bu bayram da piyasadaki hareketlilikten nasiplenmek istiyor” diye konuştu.

İLÇE ESNAFINI ETRCİH EDİN

“Gelin bu bayram yine alışverişlerinizi mahallenizden ya da sokağınızdaki bakkalınızdan yapın. Yerel marketleri kullanın” diyen Emre, “Böylesine zor günlerde vatandaş ile ilçe esnafının kenetlenmesi en büyük moral kaynağımız olacaktır” ifadelerini kullandı.

Esnaf Odası Başkanı Cihan Emre, sözlerini, “Alışverişlerinizi bayram arifesinde indirim adıyla bin bir türlü oyunlarıyla, zamlarıyla ve sürekli değişen etiket oyunlarıyla vatandaşımızın ve esnafımızın kabusu olan zincir marketler ile ulusal mağazalar yerine mahallelerimizin simgesi olan bakkal, market ve ilçe esnafımızdan yapalım” diyerek sözlerini tamamladı.