Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Sakarya’ya geldi. Gerçekleştirilen ziyarette, Karasu’nun sel ve taşkın sorunları ele alındı. Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, ilçede yaşanan sel felaketinin ardından vatandaşların karşılaştığı mağduriyetleri Bakan Yumaklı’ya aktararak benzer sorunların yeniden yaşanmaması için alınması gereken tedbirleri paylaştı.

SORUNLARI AKTARDI

Başkan İshak Sarı, “İlçemizde yaşanan sel felaketi ve hemşehrilerimizin karşılaştığı sorunlar hakkında Bakanımıza bilgi verdik. Benzer mağduriyetlerin yeniden yaşanmaması için alınması gereken tedbirleri paylaşarak Bakanlığımızın desteğini talep ettik. Özellikle Merkez Kuşaklama Kanalı’nın ıslahının, ilçemizin taşkın riskine karşı korunmasındaki önemini vurgulayarak bu çalışmanın hayata geçirilmesine yönelik beklentimizi ilettik” dedi.

YUMAKLI’YA TEŞEKKÜR

İlçenin ihtiyaçlarına gösterdiği ilgiden dolayı Bakan Yumaklı’ya teşekkür eden Başkan Sarı, açıklamasının devamında, “Bakanımıza, ilçemizin ihtiyaçlarına gösterdiği ilgi ve taleplerimizi dinlediği için teşekkür ediyorum. Hemşehrilerimizin evlerinde huzurla, güvenle yaşayabilmesi için ihtiyaçlarımızı her platformda dile getirmeye, kalıcı çözümler için gayret göstermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

2-192

4-85

5-39

3-152