Seçime sayılı günler kala CHP Sakarya İkinci sıra Milletvekili Adayı Ecevit Keleş, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Keleş, “İktidar partisi milletvekili adayları halkı unuttu, halkla bütünleşemedi. Halk vekil oldu kendileri asıl oldu. Taahhüt ediyorum vekil olduğumda tüm ilçelerimizi her ay ziyaret edip o ilçenin meydanında biz buradayız diyerek muhtarlarımızla ve halkımızla bir araya geleceğim” ifadelerini kullandı.

SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ

Ecevit Keleş, “Vatandaşlarla o ilçenin, Sakarya’nın, Türkiye’nin sorunlarını konuşacağız. Kaymakamı, belediye başkanını arayacağız çözemedik, valiyi, büyükşehir belediye başkanını arayacağız çözemedik mi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde soru önergesi vereceğiz. Sakarya’nın ve ilçelerin sorunlarını çözeceğiz. Milletvekili olarak seçmenime karşı sorumluluğumu yerine getireceğim. Oy verenler iyi ki bu adama o verdim diyecek, oy vermeyenler teşekkür edecek ve bundan sonra ben de size oy vereceğim diyecektir” dedi.

ÇİFTÇİYE DESTEK ARTACAK

Ziyaretlerinde yaptığı açıklamada çiftçileri de unutmayan Keleş, çiftçilerin sorununu çok iyi bildiklerini ifade etti. Keleş, “Çiftçilerin bankalardan veya tarım kredi kooperatiflerinden aldıkları kredilerin fiyatları sıfırlanacak. Tarımda çalışan kadın ve gençlerimizin SGK primlerini devlet karşılayacak” dedi. Ecevit Keleş, “Gübre, ilaç ve yem konusunda dış bağımlılığı azaltarak fiyatları düşüreceğiz. CHP köylerde veteriner, ziraat mühendisi ve ziraat teknisyeninden oluşan ekipler kuracak. Çiftçilerimize hastalık tedavisi, aşı, toprak analizi, bitki sağlığı gibi her konuda ücretsiz destek sağlanacak. CHP’nin tarım politikalarında çiftçi mahsulünü verdiği an parasını peşin alacak. Çiftçiye verilen destekleme miktarları artacak. Bu durum herkesin mutfağına yansıyacak” açıklamasında bulundu.