DS Dekorasyon İşletmecisi Serhan Dülger, Karasu’da ev ve ofis dekorasyonu konusunda hizmet veriyor. İşyeri, ofis, kafe ve ev duvarlarında kişiye özel tasarımları sergileyen Dülger, “İşini keyifle yapan yorulmaz” diyerek çalışmaya başlamadan önce müşteri beklentilerini tespit ettiklerini söyledi. Dülger, “Kimi modern tasarım, kimi klasik renklerin kullanmasını tercih ediyor. Müşteri beklentisine göre olabilecek en şık tasarımı kendilerine sunuyoruz ve uygulama geçiyoruz” diye konuştu.

İŞİMİZİ TİTİZLİKLE YAPIYORUZ

Dülger, “Duvarlarını dekore ettirmek isteyenlerin aklında iki soru var. Bunlardan ilki elbette fiyat. Duvarın büyüklüğü ve şekli ile müşteri talepleri fiyatı etkileyen unsurlar. Biz keşif esnasında maliyeti de çıkarıyoruz. Bu şekilde müşteri ne ödeyeceğini biliyor. Akıllara gelen ikinci soru ise temizlik. Biz çalışmamızı tamamladığımızı yaparken mekan temizliğine azami özen gösteriyoruz. Etrafta bulunan eşyalara toz ya da boya değdirmiyoruz. İşimizi öngördüğümüz sürede teslim edip, mekandan ayrılıyoruz. Bu şekilde müşterimiz biz ayrıldıktan hemen sonra yeni dekore edilmiş ofisini kullanmaya devam ediyor” ifadelerini kullandı.

GURUR DUYUYORUZ

“İşe başlamadan önce, uygulama esnasında ve sonrasında müşteri ile iletişimlerine önem taşıyoruz” diyen Dülger, “Bizim önceliğimiz müşterilerimiz. En güzel reklam da yaptığımız işler. Biz işimizi özenle yapıyoruz, kaliteli malzeme kullanıyoruz. Bu işi her şeyden önce severek yapıyoruz. İşi bitirip duvarın son halini gördüğümüzde tüm yorgunluğumuz geçiyor. Müşterilerimiz de bizi birbirine tavsiye ediyor. Bu şekilde firmamız gün geçtikçe büyüyor. Yaptığımız işlerin tamamı ile gurur duyuyoruz. Uygulamalarımızı sosyal medya sayfamızdan yayınlıyoruz” diye belirtti.