İki seçilmiş, iki devlet erkanı, iki büyük partinin temsilcisi, iki yetişkin insan. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Grup Başkan Vekili Engin Özkoç...

 

Malum meseleyi tüm Türkiye tartıştı. Hem de öyle bir tartıştı ki, ne vurulan rejim unsurları hatırda kaldı ne şehitlerimiz ne de Bahar Kalkanı...

 

Bu tartışmada, başroldeki iki büyük ismin üslubu ve adabı terk ettiği gibi güzel Karasu’muzun güzel insanları da edebi, adabı ve ahlakı ayaklar altına aldı.

 

Savundukları ismi, daha da savunmak adına ne namus bıraktılar, ne haysiyet, ne de insanlıklarını...

 

Üzülerek okuduk kullanmayı beceremedikleri sosyal medyada yazılanları. Herkes kendi ahlak çerçevesinden cümleleri döktü parmaklarından. Hem kendilerini hem de Karasu’yu rezil ettikleri gibi, partilerine daha da nefretle bakılmasına sebep oldular.

 

Çok zordu tabi küfretmeden, ağza alınmayacak sinkaflı sözler kullanmadan iki büyük ismin süz düellosunu eleştirmek.

 

Haklı haksız aramaksızın ilk defa bu satırlardan eleştiriyorum. Sayın Erdoğan ve Sayın Özkoç’un karşılıklı söz düelloları devlet erkanına yakışmayacak türden sözlerle olmuştur ve üzücüdür.

 

Ama sayın hocam, sayım meclis üyem, sayın muhtarım sayın esnafım, sayın halkımız... Siz öyle ağır sözler yazdınız ki o sosyal medyalara, maalesef filler dövüştü siz de çimen gibi ezildiniz küfürlerinizin altında. Sizlerin bu edep yoksunu yazılarınız üzücüden öte kahredicidir!