Cumartesi günü Flexfit Studio Spor Merkezi cumartesi günü görkemli bir törenle Karasu halkının hizmetine açıldı. Kabakoz Mahallesi Vatan Caddesi İnan İş Merkezi’nde hizmete giren işletme hem bayanlara hem de çocuklara yönelik hizmet sunacak.

TÜM BAYANLARI BEKLİYORUZ

Gerçekleşen açılış törenine ise CHP Karasu İlçe Başkanı Uğur Büyük, Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre, Karasu Belediyesi Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Mehmet Çatalbaş, Özşen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Recep Özdemir ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış kurdelesini kesen Emre, Kara ve Çabuk’a hayırlı olsun temennisinde bulunarak bol kazançlar diledi. İşletme sahiplerinden Buket Kara yapılan hizmetler hakkında bilgi vererek, “Reformer üçlü grup derslerimiz, zamanda ikili ve bireysel derslerimiz mevcut. Bunun dışında mat grup, zumba ve bireysel fonksiyonel derslerde veriyoruz” dedi. Her yaş grubuna hizmet verdiklerini söyleyen Kara, “İster forma kalmak, ister kilo almak ya da kilo vermek isteyen tüm bayanları merkezimize bekliyoruz” dedi.

JİMNASTİK STÜDYOSU

Çocukluk hayallerini yerine getirdiklerini ve dostluklarının ilkokul sıralarına dayandığını söyleyen işletme sahiplerinden Aycan Çabuk, “Çocukluktan beri beraberiz. Beraber okuduk beraber spor yaptık. Şimdi ise beraber Karasu halkına hizmet vermek için buradayız” diye konuştu. “Merkezimizde sadece plates değil küçük bir jimnastik stüdyomuzda mevcut” diyen Çabuk, 2 yaştan 10 yaşa kadar temel jimnastik eğitimi verdiklerinin altını çizdi. Çabuk, “Temel jimnastiğin yanı sıra hareket dersi, eğitsel oyun gruplarımız da merkezimizde mevcut” diyerek kendilerini açılışta yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

Güler Çınasoğlu’nun haberi