Merkez üssü Kahramanmaraş’ta yaşanan depremin ardından Karasu Spor Salonu’nda yardım toplamak için Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü ve GSM Karasu Öğrenci Yurdu personeli gece gündüz sahada yer aldı. İlçe Kaymakamı Ahmet Naci Helvacı’nın talimatı doğrultusunda koordine olduklarını söyleyen Karasu Gençlik Spor İlçe Müdürü Kemal Ataç, “Karasu Kaymakamlığı, Karasu Belediyesi ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Destek Vakfı tarafından başlatılan kampanya çerçevesinde Spor Salonumuzu derhal yardım toplama merkezine çevirdik” ifadelerini kullandı.

YAKACAK YARDIMI

Müdür Kemal Ataç, Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü personelinin 24 saat esasına göre günlerdir hizmet vermeye devam ettiğini söyleyerek, “Personelimiz ve güvenliklerimiz dahil olmak üzere 30’a kadar yurt personelimiz, özveri ile çalışmalara katıldı. Gelen yardımlar hızlıca ayrıştırılarak üzerine içerikleri yazılarak paketlendi” dedi.

Gönüllüler tarafından bağışlanan 10 tır malzemenin Öğrenci Yurdu ve Karasu İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü personeli tarafından doldurulduğunu söyleyen İlçe Müdürü Kemal Ataç, “Yardım malzemelerinden ziyade yakacak talebi ortaya çıktığı için sonraki tırlar köylere yöneldi. Bundan sonra bir süre yakacak yardımına ağırlık verilecek. Ancak biz yine de Spor Salonumuzu açık tutmaya ve hayırseverlerimizin yardımlarını kabul etmeye devam edeceğiz” dedi.

Ramazan Marmara'nın haberi...