Okul binasını 2019-2020 eğitim öğretim dönemine yetiştirerek Karasu’nun ilk ve tek özel koleji özelliği ile hizmet vermeye başlayacak olan Afşin Bey Koleji, ilk buluşma programını Pazartesi günü okul binasında gerçekleştirdi. Ankara Caddesi (Karasu – Kocaali yolu) üzerinde yer alan yerleşkesinde anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde eğitim verecek olan Afşin Bey Koleji, düzenlediği program ile eğitim kadrosunu veli ve öğrencilere tanıttı. Okul turunun de düzenlendiği program sonunda öğrencilere, kendilerine ait ve çevresinde bulunan sokak havanları için, üzerinde “Bizim için bir sokak hayvanı besler misin?” yazılı hayvan yemleri dağıtılması da büyük takdir topladı. Programın sunumunu okulun Türkçe Öğretmeni Dilara Demirel yaptı. İlk olarak kürsüye gelen Afşin Bey Koleji Kurucu Müdürü Ümit Varol, velilere hitap etti.

 

Hepsi yarınların mimarları olacak

 

Afşin Bey Koleji bünyesinde eğitim gören öğrenciler, sadece eğitim alan değil, ülkemizin geleceğini inşa edecek birer donanımlı birey olacaktır” diyerek sözlerine başlayan Varol, “Çocuklarınız, kendi çocuklarımızdır. Her bir öğrencimiz, ayrılmaksızın Afşin Bey’i en iyi temsil edecek, Türkiye’nin aydınlık yarınlarını inşa edecek birer birey olacak şekilde yetiştirilir. Karasu’daki yerleşkemiz, Çağlar Aslan’ın da büyük destekleriyle hayata geçmiştir. Bu vesileyle siz değerli veliler ve kıymetli öğrencilerimizle buluşma imkanı elde etmenin gururu ve mutluluğu içerisindeyiz” dedi. Kurucu Müdür Ümit Varol’un ardından Afşin Bey Koleji Karasu Yerleşkesi Müdürü Mehmet Eser söz aldı.

 

Başarıyı birlikte sağlayacağız

 

Afşin Bey Koleji bünyesinde eğitim hayatına başlayan çocuklarımızın her birinin başarısını, sizlerle birlikte paylaşma arzusuyla bugün yola çıktık” diyerek velilere hitap eden Eser, konuşmasında “Bu başarıda en büyük pay sahibi sizler olacaksınız. Sizlerle el ele verecek olan deneyimli eğitim kadromuz, çocuklarınıza bırakılan bu dünyadan daha sevgi dolu ve daha güzel bir geleceği sonraki nesillere bırakılmasını amaçlayan bir eğitim anlayışıyla görev almaktadır” sözlerine yer verdi. Mehmet Eser’in konuşmasının ardından öğrenciler ve velilere, okulun başarılı eğitim kadrosu tanıtıldı. Ardından, sınıflara geçilerek öğrenciler ve eğitimcilerin tanışması sağlandı. Düzenlenen okul turunun ardından program sona erdi.

 

 

HABER: Nevtan Angün  /  FOTOĞRAFLAR: Esra Aydın