Yükseköğretim Kurumları Sınavı yerleştirme sonuçları açıklandı. Karasu Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ali İhsan Kılınç, okuldan mezun olan 74 öğrencinin 25’nin üniversiteyi kazandığını söyledi. Müdür Kılınç, “Bu sayı bizim ulaştığımız öğrencilerin sayısı. Ulaşamadığımız öğrencilerimizde var. Sayının daha da yükseleceğini düşünüyoruz” sözlerini kullandı.

İYİ SONUÇLAR ALDIK

Müdür Kılınç, “Okulumuz, YKS’den iyi sonuçlar aldı. Mezun olan öğrencilerimiz YKS yerleştirme sonuçlarına göre, Boğaziçi, Marmara, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Selçuk ve Zonguldak Üniversitesi gibi birçok başarılı üniversiteye kayıt hakkı kazandı. Aralarında Tıp Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Makine Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği ve çeşitli öğretmenliklerin de bulunduğu bölümleri kazanan Karasu Anadolu Lisesi öğrencilerinin başarıları veliler ve öğretmenler tarafından da takdirle karşılandı” diye belirtti.

25 ÜNİVERSİTELİ

“YKS yerleştirme sonuçlarına göre okulumuzdan 25 öğrenci istedikleri bölümlere yerleşti” diyen Müdür Ali İhsan Kılınç, “Öğrencilerimiz çok çalıştı ve kazandı. YKS’de okulumuzun başarılı olması için gayret gösteren değerli öğretmenlerimizi, çalışkan öğrencilerimizi ve fedakar velilerimizi tebrik ediyorum. Karasu Anadolu Lisesi uzman eğitim kadrosuyla kazandırmaya devam ediyor. Bu yıl hedefimiz daha da yüksek” vurgusunu yaptı.

Güler Çınasoğlu’nun haberi