Bazı zamanlar saklanamaz, insan unutmaya başlar belki de benimde onlarca saklamak istediğim zamanlar yok olup gitti. Şimdi sizlere bunları bir yoluculuk zamanımdan yazıyorum. Biliyorum ki bu yazının üstünden de onca günler geçecek.

Güzel seven insanlara denk gelin, zaman oldukça değişik kimin ne yapacağı hatta hayatınızda kimin kalacağı belirsiz. İlham benden yana galiba ama şans pek değil ne aşkta, arkadaşlıkta nede iş hayatımda ama şans hep şiirlerim ile olsun o yeter bana…

Yine şarkılar bana eşlik ediyor yolcuğum boyunca ama otobüs karanlık olmasaydı iki tane kitabımı da okuyup bitiririm de ama oldukça karanlık şu an…

Bazen yazdıklarım benim kalbime de karmaşık geliveriyor.

Anlatacak çok şey var ama ben saçmalıklar ile cebelleşiyorum.

Ne tende koku kaldı ne de gözlerde sima. Gitmek ne kadar delice vedalardan nefret ederim. Niye hep en sonunda yıkılan şairler oluveriyor.

Yine bütün aksilikler yine benimle, hayat oldukça alışık gibi gibi diyelim de niye vedalar beni pek zorluyor.

Şiirler epeyce kalbime dolanmış.

Sadece yazmak kalbime iyi geliyor. Şiirler ölmemeli…

İçimdeki deli kız çocuğu uçurtmanın peşinden ağaca çıkardı ama şimdi içimde yetişen kadın ipi bırakıp arkasına bakmadan gider.

Aşktan kaçan asla esareti kabul edemez peki aşk esaret mi demek?

Savaşın hayalleriniz için kalbiniz yıksın cahil suretleri.

Gerçekten yalan suretler mide bulandırıyor. Sahtelikten kendi suretinizi unutmuşsunuz.

Annem bana hep kendi ayaklarının üzerinde dur derdi. Hep savaşmayı bana öğütlerdi. O yüzden kendi benliği olsun derdi. Ne zaman arkadaşlarım beni dışlasa kendin oyun oyna derdi ve bende kendimle hep barışıktım hep de dışlanan bir çocuk hatta insan olmuştum. Oysaki onların hepsi aynıyken ben kabul etmiştim ama onlar beni anlamak yerine hep karakterleri ile sahteliklerini birleştirdiler.

Kendi benliğiniz ve düşünceleriniz olsun

Yeni yılda kalbi güzel herkese iyi gelsin. Bir şairin dediği gibi; “Kalbiniz kadar iyilik diliyorum.”

Hayalleriniz ve hedefleriniz hep olsun.

İyi yıllar, kalbinizin güzel kalması dileği ile...

Ve artık bende bir asker ablasıyım. Rabbim bütün askerlerimizi korusun. Rabbim askerlerimizi sağ salim ailelerine kavuştursun ve yine bütün askerlerimize sonsuz teşekkürler. Onların hakları asla ödenmez.

Bu yazıyı canım kardeşime, yine bütün askerimize ve şehit olan Eren kardeşime armağan ediyorum…

İyi ki varsın Eren…