Lige istediği gibi başlangıç yapamayan ve ilk maçta alınan mağlubiyet sonrasında Antrenör Fikri Şenel ile yolları ayıran Karapınarspor, ligin üçüncü haftasında ikinci maçına çıktı.

Kusça ile Karasu Şehir Stadı’nda karşılaşan kırmızı-siyahlı ekip, maçın 25. dakikasında Şahin ile öne geçti. 37. dakikada gelen beraberlik golünün ardından ilk yarının son dakikasında skor Kusça lehine 1-2 oldu. Karşılaşmanın ikinci yarısında toparlanan Karapınar ekibi 57’de Umut ile beraberliği sağladıktan sonra, 66. dakikada penaltıdan Şahin skoru 3-2’ye getirdi. Maçın 75 ve 84. dakikalarda Tuncay’ın golleri ile maç 5-2 sona erdi.

Takımın başında ilk maçına çıkan Antrenör Orhan Baki, “İlk yarıya gayet iyi başladık,  amacımız güçlü rakibimiz karşısında oyunu kontrolde tutmaktı. Aradığımız golle bunu başarsak da ufak hatalarla 2 gol yedik ve geriye düştük. Oyuncularımıza sakin olmalarını söyledik ve istediğimiz oyun planına sadık kalmalarını istedik. Bunun sonucunda maçı çevirip galibiyete uzandık. Çok mutluyuz. Umarım Play Off  hedefimize ulaşırız” ifadelerini kullandı.

Editör: Güler Çınasoğlu