Deprem bölgesinde yardım dağıtımının hızlanması noktasında Karasulular öncülük etti. Karasu ATV Offroad ekibi tırlara yüklediği ATV’leri ile bölgeye gitti. 4 gün boyunca gece gündüz sahada yer alan ekipte Volkan Yıldız, Cihan Yanık, Ersin Dülger, Suat Melhemci, Ergün Dülger ve Serhan Dülger isimleri yer aldı. Ekipte yer alanlar nöbet usulü ile Hayatlı depremzedelere hizmet etti.

HIZ SAĞLANDI

Deprem bölgesinde yardım dağıtımları, ekip ve ekipmanların bir noktadan diğerine hızlı transferinin sağlanması aşamasında sorunlar yaşandığı bilgisini alır almaz ATV’leri organize ettiklerini ve bölgeye nakliyesini sağladıklarını söyleyen Volkan Yıldız, “Karasu ATV Offroad olarak bugünlerde işe yaramamız gerektiğini düşündük. Ekip arkadaşlarımızla hızlı bir şekilde koordine olarak bir an önce bölgeye gittik. Bölgede 24 saat esasına göre nöbetleşe olarak dört gün boyunca görev yaptık” dedi.

SARI ZİYARET ETTİ

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı da Hatay ziyareti esnasında Karasu ATV Offroad ekibini ziyaret etti. Bölgeye getirilen yardımların hızlı dağıtılması için bölgede bulunan ekibin çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Sarı, ekipteki Karasululara çalışmalarında başarı diledi. Sarı’nın ziyaretinden memnun kaldıklarını ifade eden ekip üyeleri, dört günlük çalışmanın sonunda Karasu’ya dönüş yaptı.