Süper Amatör Lig B Grubu’nda mücadele eden Karasu Aziziyespor ve Harmanlıkspor maçı deprem felaketi öncesi, Aziziyesporlu futbolcuların kaza geçirmesi nedeniyle ertelenmişti. Ertelenen maç Çarşamba günü Karasu Şehir Stadı’nda oynandı. Müsabaka depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için bir dakikalık saygı duruşuyla başladı.

ART ARDA GOLLER

Karşılaşmaya sarı-lacivertli ekip hızlı başladı. Kaliteli oyuncuları bünyesinde barındıran Aziziyespor, Yalçın, Uğur, Onur ve Berat’ın net pozisyonlarından ilk dakikalarda yararlanamazken, dakika 15’ten sonra kontrolü tamamen eline aldı. Rakip kalede baskısını arttıran Aziziyespor, aradığı golü dakika 40’da Yalçın ile buldu. Bu golle nefes alan Kafkaslar, dakika 43’te sahneye çıkan Aykut ile bir gol daha buldu ve takımlar soyunma odasına 2-0’lık skorla gitti.

ZİRVEDEKİ YERİNİ KORUDU

İkinci yarıya daha rahat başlayan Aziziyespor, oyunda üstünlüğünü kurdu. İkinci yarıda elde ettiği pozisyonları ise cömertçe harcayan sarı-lacivertli ekip, rakibine karşı da kalesini tamamen kapadı ve gol şansı vermedi. Karşılaşmanın ikinci yarısından gol sesi çıkmadı. Maç 2-0 Aziziyespor’un üstünlüğü ile sona erdi. Bu sezon 12’inci galibiyetini alan Karasu Aziziyespor, en yakın rakibi Ferizlispor 2011 takımının 4 puan önünde yer aldı. Puanını 36’ya yükselten ekip, Harmanlıkspor karşısında aldığı 2-0’lık galibiyet sonucu zirvedeki yerini de korudu.

Ramazan Marmara’nın haberi

Karasu Aziziyespor 2-0 Harmanlıkspor

Saha: Karasu Şehir Stadı

Hakemler: Muhammed Kantaroğlu, Berat İnekçioğlu, Yiğit Kurt

Karasu Aziziyespor: Mert Şevket, Aykut, Berkay, Ahmetcan, Uğur Demir, Beraat, Oğuzhan, Onur, Ömer, Uğur Temur, Yalçın

Antrenör: Bülent Yıldırım

Harmanlıkspor: Emirhan, Uğur, Atıf Kadir, Kazım Baran, Doğanay, Kerem, Bilal, Mithat Can, Abdülsamet, Emin Mert, Gürkan

Antrenör: Tevfik Tetik

Goller: Dakika 40 Yalçın, dakika 44 Aykut (Karasu Aziziyespor)