Deprem bölgesinde günlerdir arama kurtarma çalışmaları yürüten Karasu Belediyesi yardım ekibine Belediye Başkanı İshak Sarı ve beraberindekiler de katıldı. Başkan Sarı’nın yanısıra Başkan Yardımcıları Hilmi Erbatan ve Hüdaver Ağun ile Belediye Meclis Üyesi Abdülkadir Şamlıoğlu da depremzede vatandaşların yanında olmak için sabah saatlerinde yola çıktı.

"Gözümüz, kulağımız ve kalbimiz ülke olarak afet bölgesinde” diyen İshak Sarı, “Gündüzümüz, gecemiz yardım bekleyen vatandaşlarımızı düşünerek ve daha fazla ne yapabileceğimizi tasarlayarak geçiyor. Medyadan takip ettiklerimiz ve resmî bilgilendirmeler yanında deprem bölgesindeki ekiplerimizle sürekli irtibat halindeyiz” ifadelerini kullandı.

“Zor şartlar altında büyük bir gayret ve özenle çalışan görevli kardeşlerimin yanında olmak istiyorum” vurgusu yapan Sarı, “Şahsım ve arkadaşlarım adına üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Bu duygu ve düşünceyle bölgeye hareket ediyoruz. Karasulu hemşehrilerimizin selam ve dualarını da beraberimizde götürüyoruz. Allah yardımcımız olsun" dedi.

Editör: Nevtan Angün