Geride kalan Covid-19 pandemisi nedeni ile Sakarya Valiliği tarafından düzenlenmiş olan başarı belgelerinin verilmesi ve motivasyon amaçlı Karasu Devlet Hastanesi yönetimi ve görevli personeller tarafından program düzenlendi. Başhekim Oğuzhan Bodur, “İnsan sağlığına şifa ile dokunarak hayati bir mesleği icra eden tüm sağlık çalışanlarımız takdirin en iyisine layıktır. Bu nedenle sağlıklı toplum olabilme yolunda var gücü ile çalışan arkadaşlarımı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

BÜYÜK FEDAKARLIK

Bodur, “Covid-19 pandemisinde ülkemizde görev yapan doktor, hemşire ve her kademedeki sağlık personeli salgının önlenmesi ve yayılmasının önüne geçilmesi açısından büyük bir özveri ve gayretle gecesini gündüzüne katıp, aileleri ve sevdiklerinden uzak kalarak vatandaşlarımızın sağlıklarını kendi canlarının önüne koyup görevlerini büyük bir fedakarlıkla yerine getirmişlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle koronavirüs salgınında görev alan, ilimizde bu mücadeleyi büyük bir özveri ve fedakarlıkla sürdüren tüm personellerimize şükranlarımı sunarken, şahsım adına teşekkür eder pandemide ve depremde hayatlarını kaybeden meslektaşlarımızı rahmetle anıyorum” dedi.

BELGELER VERİLDİ

Programa, Karasu Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Karakaş, İlçe Sağlık Müdürü Yavuz Selim Özdin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, Başhekim Uzm.Dr. Oğuzhan Bodur, Başhekim Yardımcısı Uzm.Dr. Kübra Kaplanoğlu, İdari Mali İşler Müdürü Hasan Yılmaz, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Müge Yıldız ve Müdür Yardımcısı Abdullah Filizfidanoğlu tarafından çalışan tüm hastane personellerine başarı belgeleri takdim edildi. Düzenlenen günde Grup Ahenk de sahne alarak sağlık personellerinin gününe şarkılarıyla renk kattı.

Güler Çınasoğlu’nun haberi