Cuma günü Anadolu Gençlik Derneği Karasu Temsilciliği önderliğinde Filistin için yürüyüş düzenlendi. Karasu Merkez Çarşılı Camii önünde Cuma namazı sonrası toplanan kalabalık Atatürk Bulvarı’na kadar tekbir ve sloganlarla yürüdü. Burada ilk olarak Anadolu Gençlik Derneği Karasu Temsilciliği tarafından basın açıklaması yapıldı ve akabinde ise Filistin için dualar edildi. AGD Karasu Temsilciliği Başkan Yardımcısı Musa Furkan Aksoy’un, yaptığı basın açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

AKSA TUFANI

“Yüzyıla yakın süredir İslam topraklarını işgal ederek, kadın, yaşlı, çocuk demeden katlederek, habis bir kanser gibi büyüyen İsrail, bunca zamandır pervasız eylemlerinin karşılığını, mutlak başarıya ulaşan Aksa Tufanı operasyonu ile acı acı tecrübe etmiş oldu. Bir kere daha düşmanı zelil eden, yıkılmaz sanılan kaleleri, sistemleri yıkan Allah'a hamdediyoruz. Artık büyük bir fethin arefesindeyiz. Kudüs'ün, Mescid-i Aksa'nın özgürlüğüne giden yolda elde edilen bu büyük başarıyı kutlamak, Filsitinli kardeşlerimizle ve mücahidlerle omuz omuza olduğumuzu haykırmak için buradayız!

KURAL TANIMIYORLAR

Günlerdir ölüm olup Gazze’nin üstüne bombalar yağdıran, küçücük bir toprak parçasında 2 milyonu aşkın insanı evsiz yurtsuz bırakan, su ve elektrik gibi can damarlarını kesen, hiçbir kural tanımadan savaş suçları işleyen, en yakın örneği olan ve ayaklanmamıza neden olan Gazze’deki el-Ehli Baptist Hastanesi’nde 500 kişinin şehit olduğu menfur saldırının, tarihin en büyük terör örgütü olan İsrail’i, hamileri Amerika ve Avrupa’yı, lanetlemek için buradayız! Merhum Erbakan Hocamızın ‘İsrail ancak güçten anlar’ ifadelerini hakkıyla anladığımız günleri yaşıyoruz.

ZAFER ALLAH’INDIR

Ey Allah’ın lanetlediği kavim, ey İsrail! Ne kadar zulmederseniz edin ne kadar kan dökerseniz dökün, Mescid-i Aksa'yı, Kudüs'ü, Filistin’i bizden koparamayacaksınız! İşte biz Aksa için canını vermeye hazır on binler, yüzbinler, milyonlar olarak daima karşınızda olacağız. Tarih sahnesinden silinip gideceğiniz güne kadar sizinle mücadele edecek, kanımızın son damlasına kadar savaşacağız. Cenab-ı hak İsrail'e karşı çarpışan yiğit kardeşlerimize güç, kuvvet versin, attıklarını isabet ettirsin, Aksa Tufan'ı operasyonunu mutlak zaferin ve özgür Kudüs’ün habercisi eylesin. Zafer İslam'ındır. Zafer Allah'ındır. Zafer inananlarındır ve zafer yakındır! Canımız kanımız feda olsun Aksa’ya”

Güler Çınasoğlu’nun haberi