-

Karasu Şehir Stadı’nda; Süper Amatör Küme temsilcimiz Karasuspor ile 1. Amatör Küme temsilcimiz Kuruderespor hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Karşılaşmada Karasuspor 3, Kuruderespor ise tek gol buldu. Sarı-kırmızılı ekibin oyuncularını daha tanımak adına, hazırlık maçlarına önem verdiklerini söyleyen Karasuspor Antrenörü Sadun Hoşbay, takımını Kuruderespor önünde denedi.

DÖRT NOKTA TRANSFERİMİZ VAR

Kurudere ekibinin zayıf bir takım olmadığının altını çizen Hoşbay, “Takımımızdaki eksikleri görmek adına dengimiz olan takımlarla mücadele ediyoruz. Gördüğümüz kadarıyla takımımız gayet iyi. Ama bizim tam olarak istediğimiz de bu değil. Takımın tam istediğimiz şekle gelmesi için nokta transferleri yapacağız. Dört noktamız var. Bu transferleri tamamladığımız da takımımız istediğimiz şekle girmiş olacak” sözlerini kullandı.

BAŞARILI OLMAK ZORUNDAYIZ

Kuruderespor Başkanı İbrahim Menteşe, halkın desteği ve oyuncuların elde ettiği başarı ile takımlarının bundan sonra da başarılı olmasının zorunlu hale geldiğinin altını çizdi. Menteşe, “Rehavete kapılmadan sezonu ilk yarıda olduğu şekilde tamamlamayı hedefliyoruz” dedi. Menteşe, “Sadece bu senenin değil, gelecek yılın da takımını şekillendiriyoruz. Ligin ilk yarısında elde ettiğimiz başarıyı önümüzdeki sezon da sürdürmek için şimdiden çalışmalarımızı hızlandırdık” dedi.