Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre’nin Karasu’daki okullarda kantin işletmeciliği yapan esnaflarla görüşmesi neticesinde belirlenen fiyat tarifesi teklifi, Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne sunulmuştu.

Sunulan fiyat teklifi, Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu’na sunuldu. Karasu’da ilk kez uygulanan sabit ve tek fiyat tarifeleri Karasu’da kantin esnafına teslim edildi ve kantinlerde duvarlara asıldı.

Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre, “Artan maliyetler, hem kantin esnafının hem de velilerin şikayet konusu oldu. Artan kiralarla birlikte kantinciler yük sek fiyatlarla satış yapamadığı için velilerin de talebiyle sabit fiyat uygulamasını gerçekleştirdik” dedi.

Alınan fiyat tekliflerinin konfederasyon tarafından da uygun görüldüğünü belirten Emre, “Hem esnafın hem de öğrencilerin beklentisi dengede tutulmaya çalışıldı. Karasu’da ilk kez kantincilere yönelik resmi fiyat tarifesi uygulamasını da gerçekleştirmiş olmaktan mutluyuz” diye konuştu.