Şeyma Yaşarbaş Beauty, Pazartesi günü Karasu ilçesi Kabakoz Mahallesi Mevlana Caddesi üzerinde terminalin üst kısmında gerçekleşen açılış töreniyle hizmete girdi. Açılış törenine Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı’nın yanı sıra, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda davetli katılım sağladı.

İlçe protokolünün kurdele kesimiyle açılışı gerçekleşen güzellik salonu, bakım ve güzelliğine önem veren tüm kadınların yeni adresi olmaya hazırlanıyor. “Karasu’ya böyle bir hizmet vermek hayalimdi” diyen Şeyma Yaşarbaş Beauty İşletme Sahibi Şeyma Yaşarbaş, “Gerçekleştirmek için de Mevla’m bu sene nasip etti” şeklinde konuştu.

AÇILIŞA ÖZEL KAMPANYALAR

İşletmesi hakkında bilgi de veren İşletme Sahibi Şeyma Yaşarbaş, “Burada diod buz lazer başlıklı epilasyon cihazımız var. Yüzde 80-85’e kadar bitiş garantili. Masaj odamız var. Bölgesel incelme seanslarımız olacak. O da 12 seans oluyor. Sadece seans olarak ya da paket olarak da alabiliyorsunuz” ifadelerini kullandı.

Cilt bakım bölümünün de olduğuna değinen Şeyma Yaşarbaş, “Burada klasik cilt bakımı ve hidrofashion cilt bakımı olarak iki bölüm bulunuyor. Ayrıca kalıcı makyajımız var. Mikroblading, dipliner, kalıcı dudak renklendirme var. Lazer epilasyon, bölgesel incelme, cilt bakımı ve kirpik liftingte  kampanyalarımız olacak. İnstagram hesabımızdan takipte kalabilirler” sözlerine yer verdi. Yaşarbaş, iletişim numaralarının 0501 054 02 67 ve İnstagram hesaplarının seymayasarbasbeauty olduğunu da vurguladı.