Karasulu tiyatrocu ve oyuncu Talha Karcı, Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı’da rol almaya başladı. 15 Ocak Pazar günü ekrana gelen Yargı’nın 50.bölümünde cinayete kurban giden bir gelinin akrabası olarak dizi kadrosuna dahil olan Talha Karcı, Karasuluları da ekran başına çekti. Karcı’nın diziye konuk oyuncu olarak mı girdiği yoksa kadroya dahil olan isimler arasında mı olacağı netlik kazanmadı.

TALHA KARCI KİMDİR?

Talha Karcı, 8 Ekim 1993’te tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Lise eğitimini Karasu Şehit Hasan Keleş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde aldı. Ünlü oyuncu Ömer Faruk Çavuş ile birlikte okul yıllarında çeşitli tiyatro etkinliklerinde yer aldı.

2014 yılında İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sahne Sanatları Tiyatro Bölümü’nü kazandı ve sonrasında başarı ile mezun oldu. Üniversite eğitimin haricinde oyunculukla ilgili çeşitli eğitimler de aldı.

Nazım Hikmet Akademisi Tiyatro Bölümü’nde oyunculuk eğitimleri aldı. Bir süre de Karasu Halk Eğitimi Merkezi’nde tiyatro ve diksiyon üzerine eğitim aldı. Ayrıca FABRICArt ATHENS, Ayla Algan, Celal Kadri Kınoğlu, Vecihi Ofluoğlu gibi isimlerin de atölyelerine katıldı.

DİZİ ve FİLMLERİ

Komedi Türkiye Programı ile tanınmaya başlayan oyuncu bugüne kadar çok sayıda tiyatro oyununda sahne aldı.

2018 yılında Aykut Enişte ve Organize İşler Sazan Sarmalı’nda oynadı. Nerdesin Birader, Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam ve Analı Oğullu isimli dizilerde yer aldı. Türkmen Düğünü, Kabare ve Şair Eşref adlı tiyatro oyunlarında rol aldı. Ayrıca Getir ve Migros reklam filmlerinde oynadı.

2019’dan itibaren Çok Güzel Hareketler (ÇGH) 2’de oyunculuk kariyerine devam etti. Programın Skeç yazarlığı yapan oyuncuları arasında bulunuyor.