LAF SÖYLEMEM, SÖYLETMEM DEDİ VE EKLEDİ

Yeniden Refah Partisi’nden Karasu Belediye Başkan adayı gösterilen Recep Özdemir, Salı günü muhtarlarla bir araya geldi. Özdemir toplantıda Başkan İshak Sarı için, "O benim eski öğrencim. Laf söylemem de söyletmem de" sözlerine bazı muhtarlar tepki gösterdi. Özdemir, toplantının ilerleyen dakikalarında ise muhtarların Başkan Sarı'yı şikayet etmeleri üzerine "Şimdi kendisi fotoğraf vermek için muhtar arıyor" dedi. Özdemir'in bu sözleri ise salonda gülüşmelere neden oldu.

KÜNTAŞ YOKTU, ÖNAL KONUŞMADI

Yeniden Refah Partisi Karasu Belediye Başkan Adayı Recep Özdemir’in muhtarlarla toplantısında gözler, YRP'den aday adayı olan Civan Küntaş'ı ararken İlçe Başkanı Osman Önal’ın konuşmaması ise dikkatlerden kaçmadı. Küntaş'ın neden toplantıda olmadığı, arada bir kırgınlık mı olduğu sorularına ise Özdemir, böyle bir şeyin söz konusu olmadığını ve bu toplantının sadece muhtarlarla yapıldığını söyledi.

TABELA HABERİN ÖNÜNE GEÇTİ

Çarşamba günü Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Karasu’ya gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu. Muhtarlar Derneği ziyareti için Karasu Kaymakamlığı binasına giden Alemdar, muhtarlarla toplu bir fotoğraf çektirdi. Fotoğrafta dikkat çeken ise “Karasu Kaymakamlığı” tabelasında “R ve A” harflerinin olmamasıydı. Bu fotoğrafın sosyal medyaya düşmesinin ardından vatandaşlar, “Devlet binasına yakışmıyor”, “Hiç mi rahatsız olmuyorlar” gibi yorumlarda bulundu. Haliyle de seçim öncesi çekilen bu kare tabelanın altında ezilmiş oldu. 

GENÇ DİKKAT ÇEKTİ

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar’ı Karasu ziyaretinde Belediye eski Başkanı Ahmet Genç yalnız bırakmadı. Alemdar’ın hem parti binası önünde hem de teşkilatta konuşma yapmadan önce Ahmet Genç’e de söz vermesi dikkat çekti. Alemdar ile Genç’in aralarının iyi olduğu, siyasette de eski dönemden beri tanıştıkları ve çalıştıkları da kamuoyunda biliniyor.

SARI’DAN DERNEK SÖZÜ

Muhtarlarla sık sık yaşadığı sorunlarla gündeme gelen Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar ile birlikte Muhtarlar Derneği’ni ziyarette bulunmuştu. Derneğin yetersiz gelmesinden dolayı misafirleri ağırlamakta zorlanan Karasulu muhtarlar serzenişte bulundu. Bu söylemlerin ardından Alemdar’ın araya girmesiyle birlikte İshak Sarı, seçime yaklaşık 2 ay kala muhtarlara yeni dernek binası için söz vermiş oldu.  

GİRESUN’A MI GİTMEYİ TERCİH ETTİ?

Yusuf Alemdar'ın Ak Parti'den Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak ilan edilmesinin ardından Sakarya'da karşılama töreni düzenlenmişti. Törene uzaktan yakından birçok kişi katılırken gelen kulis bilgilerine göre Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Giresun'a gitmeyi tercih etmiş. Sarı, Fiskobirlik Mali Genel Kurulu'na katılarak Lütfi Bayraktar'ı yalnız bırakmamış. Alemdar'ın törenine katılan birçok kişinin ise tören sonrası Giresun'daki toplantıya katılım sağladığı da öğrenildi.