Karasu’nun ilk güzellik stüdyosu, Güzellik Uzmanı Tuğba Dereli tarafından ilçe merkezinde açıldı. Mustafa Kokoz İş Merkezi’nde hizmete açılan güzellik stüdyosunun açılış kurdelesini ilçe protokolü ve davetliler birlikte kesti. Açılışta konuşan Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre, “Son günlerde ilçemizde kurumsallaşan iş yerlerini açılmasının gururunu yaşıyoruz burası da bu işletmelerden biri” dedi.

KARASU’NUN İLK STÜDYOSU

Açılış töreni sonrası davetliler, güzellik stüdyosunu gezdi ve işletme hakkında bilgi aldı. İşletmeci Tuğba Dereli, “16 yıldır sağlık sektöründeyim. 2 yıldır da güzellik ve eğitim koçluğu yapmaktayım. İşletmemiz, bir güzellik merkezi değil güzellik stüdyosu olarak hizmet verecek” dedi.

“Butik bir çalışma prensibimiz var ve kişilere bire bir hizmet vereceğiz” diyen Dereli, “Güzellik hizmetinin yanısıra güzellik eğitimi de vermekteyiz. Bu sektörde çalışacak bayan personellerin eğitimini de vereceğiz” diye konuştu.

Tuğba Dereli, “Kuaför hizmeti vermiyoruz. Lazer, G5, kalıcı makyaj, protez tırnak, medikal pedikür, manikür, medikal masaj ve vücut masajı hizmeti veriyoruz. Bunun yanısıra erkeklere yönelik medikal ve sağlık hizmetimiz de mevcut. Erkeklere lazer, G5 ve cilt bakım uygulaması yapıyoruz” şeklinde konuştu.

TUĞBA DERELİ GÜZELLİK STÜDYOSU

Telefon: (0 536) 559 97 04

Instagram:   www.instagram.com/tugbaderelibeauty