-

Karasuspor bu hafta kendi sahasında Görükle İpekspor’u konuk etti. Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmaya sarı-kırmızılı ekip galibiyet için çıktı. Karasuspor, maça istekli başlasa da ilk yarı istediği golü bir türlü bulamadı. Ataklarından sonuç alamayan Karasuspor, rakibine de ilk yarı da gol şansı vermedi ve takımlar soyunma odasına 0-0’lık skorla girdi.

KARŞILIKLI GOLLER

Sarı-kırmızı ekip karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı bir başlangıç yaptı. Dakika 48’te Hamza ile 1-0 öne geçen Karasuspor, rakibinin üzerindeki baskısını da arttırdı. Kuzey temsilcisi bu golün ardından iki kere rakip filelerini havalandırmasına rağmen goller ofsayt gerekçesi ile geçersiz sayıldı. Karşılaşmanın 70’inci dakikasında rakip oyuncu Cevat, elde ettiği fırsatı iyi değerlendirdi ve beraberlik golünü kaydetti.

GERGİNLİK YAŞANDI

Rakibin beraberlik golünün ardından sarı-kırmızı ekip ataklarını sıklaştırdı. Rakibinin kalesini adeta abluka altına alan Karasuspor, bir türlü istediği golü bulamadı. Rakip oyuncuların zaman geçirmeye yönelik hareketleri de seyirci ve oyuncuları gerdi. 90 dakikası 1-1 tamamlanan maç 6 dakika uzatmalara gitti. 90+5’te ise rakip oyuncu Mert kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Bu karttan sonra ise Karasusporlu yöneticiler ve İpekspor oyuncuları arasında gerginlik yaşandı. Maçın hakemi biraz bekledikten sonra maçı bitirerek soyunma odasına gitti. Karşılaşma ise 1-1 sona erdi.

Ramazan Marmara’nın haberi