U18 Ligi B Grubu’nda lider durumda olan ve son maçını çarşamba günü Maltepespor U18 ile oynayan temsilcimiz Karasuspor U18, karşılaşmayı 3-2 önde kapadı. Aldığı bu galibiyetle hedefine ulaşan sarı-kırmızılı ekibimiz Türkiye Şampiyonası’nda Sakarya’yı temsil etmeye hak kazandı.

ŞİMDİ SIRA BİZDE

Mahmut Hanefi ve Selçuk Çakmak’ın altyapı sorumlusu olduğu Karasuspor U18 takımı maç dönüşü Karasu’da konvoy oluşturarak adeta şölen havasında kutlama yaptı. Sezon başında koydukları hedeflere bir bir ulaştıklarının altını çizen Hanefi, “Zamanında bizler de hocalarımızın ve yöneticilerimizin bize verdiği desteklerle profesyonel futbolcu olduk. Şimdi sıra bizde. Gençlerimizin en güzel yerlerde futbolcu olmaları için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz” vurgusunu yaptı.  

TEŞEKKÜR ETTİ

Altyapı Sorumlusu Mahmut Hanefi, “Başta Karasuspor Kulüp Başkanımız Yüksel Mazlum, Tuncay Şeker, Başkan Yardımcısı Emre Filizfidanoğlu, Asbaşkan; Cihat Ekşi, Onur Aslan, Yönetici; Semih Bayrak olmak üzere, Altyapı Antrenörümüz Aytaç Erdem Önal, İlhan Kaygusuz ve Kaleci Antrenörümüz Recep Eşkin'e ve tüm futbolcu kardeşlerimize vermiş oldukları emeklerden dolayı teşekkür ederim” sözlerini kullandı.

SAYIMIZI ÇOĞALTMAK

Karasuspor Kulüp Başkanı Yüksel Mazlum ise yaptığı açıklamada, hedeflerinin Karasuspor’da forma giyecek gençlerin sayısını çoğaltmak olduğuna dikkat çekti. Başkan Mazlum, “Doğru yolda olduğumuzu görmek harika. Bu yolculukta başarılı olan yöneticilerimizi, antrenörlerimizi ve alın terlerini son damlasına kadar akıtan gençlerimizi kutluyorum ve tebrik ediyorum” diye konuştu.