Geçtiğimiz yıl Süper Lig’de şampiyonluk yaşayan ve Sakarya’yı Bölgesel Amatör Lig’de temsil etme hakkı kazanan Karasuspor’da takım şekillenmeye başladı. Bir yandan kulüp faaliyetlerine önem veren sarı-kırmızılı ekip diğer yandan da takımın omurgasını şekillendiriyor.

BOMBA TRANSFERLER

BAL’a iddialı hazırlanan Karasuspor, bomba transferleri ardı ardına sergiledi. Sarı-kırmızılı ekip geçtiğimiz hafta ilk olarak Alibeyköy’de şampiyonluk yaşayan forvet ve kanat oynama yeteneğine sahip Ozan Demiralay ile imzaları attı. Akabinde ise 1959 Yozgat Kulübü’nde 10 numara pozisyonunda oynayan Ünal Avcı da Karasuspor takımına dahil oldu. Önceki sezon Sancaktepe forması giyen kaleci Metehan Coşkun’u da renklerine katan Karasuspor, yine aynı takımda sağ bek oynayan Mehmet Akif Tüci ile de sözleşmeyi yaptı.

11 YILLIK TECRÜBE

Başarılı futbolcuları kadrosuna dahil etmeye devam eden Karasuspor yönetimi, 11 yıldır profesyonel futbol hayatında yer alan Beşiktaş altyapısından yetişme Alpcan Arıcı’yı da sarı-kırmızılı ekibe dahil etti. Karasuspor’un sosyal medya sayfasından yapılan paylaşımda Alpcan’ın çeşitli liglerde şampiyonluk yaşadığı da belirtildi. Karasuspor son olarak da etkili kanat oyuncusu Hamza Tekin ile sözleşme imzaladı. Sarı-kırmızılı ekibin pek çok oyuncu ile görüştüğü ve transferlerine mevkileri güçlendirme amaçlı yapacağı da öğrenildi.

Ramazan Marmara’nın haberi