-

Karasu ve Kocaali’den başlayarak bütün kuzey bölgesine yayılan milletvekili beklentisi karşısında Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar da açıklamada bulundu. Acar, “Sakarya’nın 16 ilçesinden 5’inin bulunduğu kuzey bölgesinin Doç. Dr. Hasan Ali Çelik’ten sonra iki dönemdir Milletvekili çıkaramayan bölgemizde; TBMM görev yapan bir vekilin olması hem yerel yönetimler hem de merkezi idare eliyle yapılacak olan çalışmalar için ciddi bir motivasyon kaynağı olacağını düşünüyorum. Beş kuzey ilçesine dönük, bu ilçelerden çıkmış, bölgeyi iyi tanıyan, Ankara’da da olsa aklı Sakarya’da olacak, devlet işleyişini bilen, bölgede de karşılığı olan bir ismin olması hepimizin beklentisidir” dedi.

Sözlerine devam eden Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar; “Üç dönemdir hemşehrilerimizin teveccühü ile görev yapan biri olarak; bölgemizi temsilen parlamentoda görev yapmak adına hemşehrilerimizin telkin ve tavsiyeleri ile karşı karşıya kaldım. Bu anlamda iyi bir teşkilatçı ve AK Parti’mizin değerlerine, Cumhurbaşkanımızın Türkiye Yüzyılı hedeflerine bağlı bir Belediye Başkanı olarak teşkilatımıza ve büyüklerimize danıştım ve fikirlerini aldım” ifadelerini kullandı.

Başkan Acar, “Bundan sonraki süreçte, Partimizin aktif görev yürüten teşkilat mensupları ve yerel yöneticilerle ilgili değerlendirmesi söz konusu olacaktır. Bu değerlendirme sonucuna göre, uygun görülmesi halinde verilen her göreve hazır olacağımızı büyüklerimize ilettik. Şu an için Belediye Başkanlığı görevime devam ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.