Limanderespor bu hafta kendi sahasında Çaykışlaspor ile karşı karşıya geldi. Limandere ekibini, taraftarı da yalnız bırakmadı ve desteğini hissettirdi. Başlama düdüğünün ardından disiplinli bir oyun sergileyen Limandere, güçlü rakibinin ataklarını da ustalıkla engelledi. Rakibinin kalesine her dakika baskısını arttıran Limandere, Ali İzzet Kılıç ile 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

GEÇİT VERMEDİ

Karşılaşmanın ikinci yarısı oyuna önde başlayan Limandere, yediği golü hazmedemeyen konuk ekibin ataklarına maruz kaldı. Çaykışlaspor, ikinci yarının ortalarına doğru bulduğu golle skoru eşitledi. Yediği golün şokunu üstünden atan ve kısa süre sonunda yeniden oyun hakimiyetini yeniden ele geçiren Limandere, ardı ardına ataklar geliştirdi ve Uğur Bekar ile yeniden öne geçti. Maç ise 2-1’lik skorla sona erdi.

HER GÜN İYİYE GİDİYOR

Antrenör Hakan Özmen, yaptığı açıklamada takımın her geçen gün iyiye gittiğini söyledi. Özmen, “Limanderespor amatör futbol denince akla gelen ilk ekipler arasında. Takım içindeki uyum ve arkadaşlık ortamını her şeyden fazla önemsiyoruz. Oyuncularımızın kendi arasındaki uyum sahaya yansıyor. Bizim de amacımız bunu sağlamak. Takım içinde arkadaşlık üst seviyeye çıktığında başarı da kendiliğinden geliyor” ifadelerini kullandı.

Ramazan Marmara’nın haberi