Karasu Yalı Mahallesi Muhtar Adayı Koray Çakan, ilçenin en büyük mahallesine talip olduklarını ifade ederek, vatandaşa var gücüyle hizmet etmek için yetki alacakları günü beklediklerini söyledi. Çakan, “Mahallemiz hem Karasu’nun en büyük mahallesi olmasını hasebiyle hem de en fazla misafir ağırlayan mahalle olması nedeniyle çok önemli” ifadelerini kullandı.

BEKLENTİ VE TALEP

“Kalabalık arttıkça beklenti ve taleplerde artıyor” diyen Muhtar Adayı Koray Çakan, “Mahallemizin turistik durumu söz konusu. Karasu’ya yazlıkçı olarak gelen insanların yüzde doksanı Yalı Mahallesi’ne geliyor. Bu mahalleye muhtar olacak kişinin tüm bu kitleye hitap edecek nitelikte olması gerekir” dedi. Yalı Mahallesi’nin ülkenin her yerinden insana ev sahipliği yaptığını da ifade eden Koray Çakan, “Bu mahalle henüz bir mahalle kültürüne sahip değil. Yalı Mahalleli olmanın bilinci ile hareket eden vatandaşımız yok. Bizim muhtarlığımız döneminde mahalle kültürü geri gelecek” diye belirtti.

BİRLİKTE YAPACAĞIZ

Koray Çakan, “Mahalle halkımız, buraya ilişkin bir ortak kültür ve ortak değerlere sahip olacak. Mahalle kültürünün olmasının ardından Yalı Mahallesi çok daha yaşanabilir bir yer olacaktır. Ne yaparsak birlikte yapacağız” vurgusunu yaptı. Çakan, “Seçim sürecinde seçmenlerimize ulaşmak için her yolu kullanacağız. Seçmenlerimize gerek basın yayın, gerek sosyal medya gerekse açık hava reklamları ve broşürler aracılığı ile kendimizi tanıtacağız. Seçildikten sonra da seçmen ile irtibatta kalmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.