-

Çarşamba günü Karasu Denizköy Mahallesi Muhtarı Ayhan Genç ve Hürriyet Mahallesi Muhtarı Cumhur Özkan, iç ve dış mahalle muhtarlarına kahvaltı verdi. Acarlar Longozu’nda düzenlenen programa muhtarlar yoğun katılım gösterdi.

Kahvaltı programına ev sahipliği yapan muhtarlardan Ayhan Genç, bu toplantının sadece kaynaşma amaçlı olduğunu belirterek davetlerine katılan tüm muhtarlara da teşekkür etti. Genç, “Amacımız muhtarlarımız arasında kaynaşmayı sağlamak ve aynı zamanda tek ses olabilmek” vurgusunu yaptı.

BU BULUŞMALAR ÖNEMLİ

Organizasyona ev sahipliği yapan bir diğer Muhtar Cumhur Özkan ise, bu tarz programları önemsediklerinin altını çizdi. Özkan, “Düzenlenen bu kahvaltılarda bir araya gelerek istişareler de yapma imkanı buluyoruz. Biz muhtarlar için dayanışma ve fikir alışverişi çok önem arz ediyor” sözlerini kullandı. Genç ve Özkan ise, Sakarya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan Acarlar Longozu Tesisi Müdürlüğü yapan Ömer Önder Sarıoğlu’da misafir perverliğinden dolayı teşekkür etti. Programa Karasulu muhtarların yanı sıra, Karasu Jandarma Karakol Komutanı Mustafa Topcan, Karasu İlçe Nüfus Müdürü Özen Özgür Özdemir ve Milli Emlak Müdürü Gürkan Gustak da katılım sağladı.