1996 yılında Karasu’da Önal Teknik Yapı olarak hizmet vermeye başlayan ve 2005 yılında inşaat sektörüne giriş yapan Önal İnşaat, hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Önal İnşaat sahiplerinden İnşaat Mühendisi Abdulsamet Önal, “İşyerimiz 27 yıldır verimliliği ve yeni iş istihdamları oluşturarak müşterilerimize, çalışanlarımıza, tedarikçilerimize, topluma ve çevreye kattığımız değeri süreklileştirerek kaliteyi bir yaşam haline getirmiş kurumsal bir inşaat şirketidir” diye konuştu.

27 YILLIK TECRÜBE

Firmaları hakkında bilgi veren Mühendis Abdulsamet Önal, “Birinci senemizde elektrik ve sıhhi tesisat dallarında hizmet verirken ısı sektöründeki teknolojik gelişmeler dahilinde ısıtma sektöründe de yer aldık. 2000 yılında merkezi sistem ısıtma, doğalgaz tesisatı ve projelendirme yetkisini alarak hizmete devam ettik. 2005 yılında firmamızın inşaat sektöründe yoğun olarak verdiği hizmet ile birlikte tadilat ve temelden başlayıp kusursuz bir hizmetle anahtar teslim şartıyla üretimlerimizi sürdürdük. 2005 yılından günümüze kadar elektrik, su, pissu, kat kaloriferi, doğalgaz tesisatı ve inşaat sektöründe hizmet vererek daire satışlarımızı da bünyemize kattık” ifadelerini kullandı.

KALİTELİ HİZMET

“Önemli olan, doğru kişilerle doğru işi yapabilmektir” diyen İnşaat Mühendisi Abdulsamet Önal, “Bu yaklaşımla birlikte, teknoloji ile çalışma ortamının yarattığı olanakları en etkin bir şekilde kullanıp, müşterilerimize daha hızlı, kaliteli ve avantajlı hizmet sunmak amacındayız. Bu anlamda firma vizyonumuz; hedeflediğimiz alanlarda tüm çağdaş teknolojileri kullanarak yeni ve kaliteli ürünler ile hizmet vermek, bu ürünlerimizi donanımlarla ve teknik ekiple tamamlayarak sizlere sunmak, sektörümüzdeki tüm mühendis ve çalışanlarla iş birliği içinde olmak ve çalışma alanlarımızı genişletmektir. Müşteri odaklılığımızı sürdürerek sizin isteklerinizi ve beklentilerinizi en kısa sürede kaliteli ve güvenle karşılamak ana hedefimizdir” dedi.  -  Güler Çınasoğlu’nun haberi

ÖNAL TEKNİK YAPI & İNŞAAT

İrtibat: (0 536) 682 91 15  -  (0 534) 716 52 09  -  (0 534) 594 77 73

Adres: Yalı Mahallesi 154.Sokak No:34 (Yalı Merkez Mezarlığı karşısı) Karasu / Sakarya

Web: www.onalteknikyapi.com

Sosyal Medya: instagram.com/onalteknikyapi  -  facebook.com/onalteknikyapi

ÖNAL TEKNİK YAPI & İNŞAAT PROJESİ: