Özel Zeliha Anaokulu yaz okulu etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte hafta boyunca öğrenciler doyasıya eğlendi. Uygulamalı olarak yerinde öğrenen öğrenciler, etkinliklerde eğlenceli vakit geçirmeye devam ediyor.

Okul Müdürü Halit Er, “Özel Zeliha Anaokulu’nun eğitim sistemindeki en önemli hedef, eğitimi sadece okul içerisinde değil okul dışarısında da çocuklara yaşatarak verebilmek. Bunu da çok iyi uygulayabiliyoruz. Çocuklarımız, yaz okulu etkinliklerinde hem eğleniyor hem öğreniyorlar” dedi.

Er, “Öğrencilerimiz hafta etkinliği kapsamında ilk olarak diş kliniğini ziyaret etti. Diş hekimlerimiz, diş fırçalamanın önemini anlattı. Tek tek öğrencilerimize diş kontrolü yapıldı ve öğrenciler de klinikte hoş vakit geçirdi” ifadelerini kullandı.

RENKLİ ETKİNLİK

Öğrenciler, ikinci etkinlikte renk partisi ile eğlendiler. Çocuklar sevdikleri renkleri seçerek o renkte kıyafet giyinip kendilerine aileleriyle paylaşım paketleri hazırladılar. Aileler de çocukları kadar özellikle paylaşım paketlerini hazırlarken heyecanlıydı. Parti sonunda bahçede paylaşımlar piknik yapılarak keyifle yenildi. Devamında su savaşı ile eğlence doruğa çıktı. Öğretmenler ve öğrenciler, su tabancalarıyla sıcak havada hem serinledi hem eğlendi.

Hafta içinde sinema etkinliği de gerçekleştiren Özel Zeliha Anaokulu öğrencileri, GKM Karasu Sinemaları’nda çizgi film seyretti ve patlamış mısır yedi. Son olarak da mevsim meyveleri etkinliği ile lezzetli bir etkinlikle öğrenciler yaz meyvelerini yiyerek öğrendi. Okul Müdürü Halit Er, yaz okulunda etkinliklerin süreceğini ifade etti.