1996 yılından bu yana Karasu’da faaliyette olan Karasu Önal Teknik Yapı, deneyimli ve geniş hizmet kadrosu ile çalışmalarına devam ediyor. Sağlıklı bir yaşam için doğru iklimlendirmenin önemli olduğunu söyleyen Önal Teknik Yapı İnşaat Mühendisi Abdulsamet Önal, “Çok sıcak havalarda DAIKIN klimaların iklimlendirmesi ile soğutma, kışında ısınmak için sağlıklı ve düzgün bir tesisat grubuyla doğalgaz sarfiyatını da minimuma çekecek şekilde tesisat ve kombi seçimleri göz önünde bulundurulmalı” ifadelerini kullandı.

DENEYİMLİ KADRO

Mühendis Önal, “İşin projelendirmesinden başlayıp gaz açılış gününe kadar ve bugünden sonrada olası bir ihtimale karşı tam deneyimli kadromuzla haftanın 7 günü, kışın ise özellikle ısınma, su tesisatı gibi acil durumlarda 24 saat hizmet vermekteyiz” dedi. Doğru markalarla çalıştıklarının özellikle altını çizen Abdulsamet Önal, “DAIKIN, ECA, Bosch markalarıyla çalışıyoruz. Diğer markaları da tamamen müşterilerin istediğine göre temin ediyoruz. Hem fiyat hem konfor bize sorulduğunda ise bizler müşterilerimizi en doğru şekilde yönlendirmeye çalışıyoruz. Aynı zamanda doğalgaz projelendirmesi, daire içi projelendirme, tadilat, bakım, elektrik, su bunların tamamını da harmanlayarak yaptığımız işler var. Yani bir dairenin revize işlemini komple yapıyoruz” diye konuştu.

KAÇIRILMAYACAK KAMPANYA

Önal, Ağustos kampanyasından da bahsetti ve “1-31 Ağustos tarihleri arasında doğalgaz, petek, kombi, tesisat malzemeleri veya montaj alışverişlerinizde akaryakıt, market kartı veya 2 bin 500 TL değerinde uzaktan kumandalı oda termostatı hediye ediyoruz. Kampanyadan yararlanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Güler Çınasoğlu’nun haberi

ÖNAL TEKNİK YAPI

İrtibat: (0 536) 682 91 15  -  (0 534) 716 52 09  -  (0 534) 594 77 73

Adres: Yalı Mahallesi 154.Sokak No:34 (Yalı Merkez Mezarlığı karşısı) Karasu / Sakarya

Web: www.onalteknikyapi.com

Sosyal Medya: instagram.com/onalteknikyapi  -  facebook.com/onalteknikyapi