2.tura kalan cumhurbaşkanlığı seçimleri için Gelecek Partisi Karasu İlçe Başkanı Salim Direk, açıklamada bulundu. Direk, “Katılımın çok yoğun olduğu bir seçim yaşadık. Günün ilk saatlerinden itibaren vatandaşlarımız oy kullanmaya geldi. Huzurlu bir seçim yaşadıktan sonra oy sayımıyla beraber yüzde 50'liyi aşan bir aday olmadı” ifadelerini kullandı.

TAKDİR VATANDAŞIN

Cumhurbaşkanlığı seçimi 2.tura resmi olarak kaldı” diyen Başkan Direk, “Milletimizin verdiği karara saygı duyarak tekrardan ikinci tur için sandığa gideceğiz. Milletvekilliği seçiminde vatandaş kendisini temsil edecek parti ve kişilere yetki hakkı tanımıştır. Seçtikleri milletvekilleri iyi ya da kötü takdir vatandaşındır. Gelecek Partisi olarak Millet İttifakı’nda 10 milletvekilimizin meclise girmesiyle temsil hakkı kazandık. Vekillerimiz mecliste en gür ses ve en iyi liyakatle vatandaşın hakkını savunarak ve memleketin daha iyi bir seviyeye gelmesi için canla başla mücadele edecektir” dedi.

SEÇİM BİTMEDİ

Başkan Salim Direk, “İkinci turda cumhurbaşkanlığı kazanımıyla birlikte daha güçlü bir şekilde milletvekillerimiz vatandaşı temsil edeceklerdir. Bu seçimde anket şirketleri ve Anadolu Ajansı verileri halkı yanıltmıştır. Bu kurumların daha şeffaf veri paylaşması gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca seçim hala bitmemiştir. 2.turda halkımızın tekrar aynı heyecanla ve coşkuyla sandığa gitmesini bekliyoruz. Seçimde görev alan memur, sandık görevlisi, müşahit ve bütün görevli arkadaşlara çalışmaları için teşekkür ediyorum” sözlerini kullandı.

Güler Çınasoğlu’nun haberi

Editör: Nevtan Angün