1.Amatör Lig D Grubu şampiyonu Kuruderespor ligde Play-Off oynamayı garantileyen Sakarya Caddesi ile karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan Kuruderespor dakika 5’te Faruk ile 1-0 öne geçti. Farkı açma adına mücadele eden Kurudere ekibi Talha’nın golüne de engel olmadı ve ilk 1-1 sona erdi.

KUPAYA KAVUŞTUK

Maçın ikinci yarısına da hızlı başlayan Kuruderespor, dakika 54’te Faruk ile bir kez daha fileleri havalandırdı. Oyunda mücadeleyi bırakmayan Sakarya Caddesi Yiğit ile maçta skoru bir kez daha eşitledi. Karşılıklı atılan gollerin ardından iki takımda galibiyet golü için mücadele etse de maç sonunda eşitlik bozulmadı. Bitiş düdüğünün ardından saha da büyük bir sevinç yaşandı. Ligin bitimine 5 hafta kala Kuruderespor, şampiyonluğunu ilan etti ve maç sonu kupasına kavuştu.

HEDEFİMİZE ULAŞTIK

Maç sonunda açıklamada bulunan Kuruderespor Kulüp Başkanı İbrahim Menteşe, “Hedefimize ulaştık. Mutluluğumuz tarif edilemez. Bizim için çok güzel geçen bir sezonu geride bıraktık. Yolumuza yeni hedeflerimizle devam edeceğiz. Şampiyonluk Kuruderespor’a ve taraftarlarımıza armağan olsun. Herkesi yürekten kutluyorum” dedi. Antrenör Emre Canol, “Zorlu bir maratonu geride bıraktık. Şampiyonluk hepimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

ÇOK MUTLUYUZ

Genel Kaptanı Recep Kurt ise, “Sezonun başında Süper Amatör Ligi kendimize hedef koymuştuk ve bu hedef doğrultusunda elimizden gelen mücadeleyi verdik. Biz hedefimize ulaştık ve çok mutluyuz. Şimdi yeni hedefimiz için mücadele zamanı. Emeği geçen herkesi kutluyorum ve teşekkür ediyorum” diye konuştu. Kuruderespor ligde, 17 müsabakada 16 galibiyet, 1 beraberlik alarak topladığı 49 puan ile üstün bir performans göstererek adından söz ettirdi.  Kurudere, bu sezon rakip filelere 67 gol gönderirken kalesinde ise 12 gol gördü. Grubun en çok gol atan ve en az gol yiyen takımı olarak ismini yazdırdı.

Ramazan Marmara’nın haberi...