Karasuspor’da Mehmet Akbaş’ın kongrede aday olmayacağını açıklamış. Yani Mehmet Akbaş diyor ki Bal’ın yükü beni aşar ben bu işi tek başına götüremem. Akbaş neden karamsar? Erenlerspor Belediye destekli, Serdivan belediye destekli, Sapanca belediye destekli, Hendekspor belediye destekli. Peki Karasuspor? İşte bu sorunun karşılığında belediye yok. Çünkü mevcut belediye futbola, spora tarzan. Böyle olunca da siyasi getirisinden korktuğun Belediye aleyhtarı tepki yürüyüşü yapsan ne yazar, yapmasan ne yazar. Karasuspor’da son yıllarda görülmedik şekilde farklı bir süreç yaşanıyor. Bu sürece belediye el vermeyince de Mehmet Akbaş ben yokum diyor. Oysa bu genç başkan kısa sürede sarı kırmızılı futbol tarihinin içine alt yapı ve tesisleşme adına önemli imzalar atmıştı. Sanırım devamı gelmeyecek.

Not: Karasuspor’un kongre sürecine girdiği buünlede bazı projeler öne sürülüyor. Yönetimin haberi olmayan bu projenin ismi ise Sakaryaspor’da da kongrede Cevat Ekşi’nin karısına çıkan Bülent Uygun ve Uğur Akkuş modeli.

Neden Bülent Uygun? Çünkü Uygun, Karasuspor’un sorunlarına sahip çıkabileceği düşünülüyor. Ama bu düşünce yönetimin düşüncesi değil. Spor kamuoyundaki bazı kişilerin öngörüleri.